Kdaj vzeti KT? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo



Sporočilo


Ulla -> Kdaj vzeti KT? (9.9.2006 10:51:01)

Ojla, še nikoli nisem jemala kontracepcijskih tabletk, zdej jih pa moram pred posegom, lap+histero. Kdaj je najbolj primeren čas, da vzamem tabletko zjutraj ali popoldan, zvečer?? 19.9 imam laparo.+histero in moram začeti prvi dan M jemati KT, danes se mi je že malo ulilo, ampak tak rjavi izcedek, pa še nevem ali naj začem s tabletkami? Ali jih je najbolj vzeti po zajtrku lai pred, ali jih lahko zvečer, bojim se, da mi ne bo slabo po njih, ker jih še nikoli nisem jedla?

Prosim , če imate kakršnikoli nasvet, bi bila vesela.




Anonimen -> RE: Kdaj vzeti KT? (9.9.2006 11:02:43)

Zdaj kar začni jemat. Je pa vseeno kda jih jemlješ. Jaz osebno sem jih zvečer jemala; ene jih pa zjutraj al pa opoldan. Različno. Jemlji tako da bo najmanj šans da jo pozabiš.

Lep dan!!!




Ulla -> RE: Kdaj vzeti KT? (9.9.2006 11:35:56)

Pa ni nič pomembno , a med obrokom, ali po obroku...? Polj jo bom pa zvečer rajš uzela, pa jih bom imela kar na mizi, da nam pozabila.




Anonimen -> RE: Kdaj vzeti KT? (9.9.2006 17:31:14)

Ulla jaz sem pred histero mogla tudi tabletke jemat, pa sem vzela na dan ko sem imela rjavi izcedek, ker sem mislila da je to menstruacija. Ko sem pršla z operacijske mize, pa mi je G reku, da sem si podlajšala cikel, ker nisem vzela KT prvi dan menstre ampak kak dan prej. Če imaš normalne M, potem moraš vzet tabletko prvi dan ko se ti ulije, ne ko je rjavi izcedek. Rjavo ne pomeni menstre, ampak rdeče. Zaradi tega kar se je meni zgodilo, ni mogel točno videt vseh nepravilnosti, ker je bila stena maternice predebela. Za laparo ni tolk pomembno kdaj vzameš tabletko, ampak za histero pa je to pomembno. 




Anonimen -> RE: Kdaj vzeti KT? (9.9.2006 17:33:58)

To sem še pozabila, če vzameš prehitro KT, se pravi ko še ni prave M, potem si prejšnji ciklus podaljšaš in sploh ne boš dobila M, mogoče sam kak izcedek. No to se je meni zgodilo. 




Ulla -> RE: Kdaj vzeti KT? (11.9.2006 11:31:03)

Jaz sem že začela z jemanjem KT, priv dan,ko je bilo rjav izcedek ga še nisem vzela, polj drugi dan sem pa začela jemati. Tko,da sedaj jih moram jesti vse do pregleda.




Stran: [1]