KATERA ???????? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana



Sporočilo


saša2 -> KATERA ???????? (7.8.2004 8:47:48)

Živjo!:sloncek:

Katera hodi v ambulanto za zdravljenje neplodnosti v mb k dr. vilmi Kovač? jaz sem bila pred mesecem dni pri njej prvič na razgovoru. In zdi se mi za prve občutke vredo. Pa vam????
zdaj sem že dala kri za preiskave, čez dva tedna grem na ultrazvok maternice. kakšen je postopek naprej? Moja G mi je ugotovila, da imam PCO.V mb mi niso postavili še dokončne diagnoze.


lep pozdrav in hvala za odgovore!:metulj:




saša2 -> KATERA ???????? (7.8.2004 18:35:19)

zdravo darja!:metulj::metulj:

veš js sem šele na začetku poti. dala sem kri in zdaj čakam! fan tudi čaka, da bo dal za spermiogram! kako je potekalo pri tebi vse to? prosim opiši mi malo? in kakšne težave so bile pri tebi?

Zelo ti bom hvaležna za odgovor saj mi vsak nasvet zelo veliko pomeni.

oglasi se še kaj!!:sloncek::sloncek:




Lidy -> KATERA ???????? (8.8.2004 11:03:45)

Jaz še vedno mislim, da če si nekaj zelo močno želiš se ti to tudi uresniči.

Mi je zelo žal ampak še vedno ne razumem kako bi to lahko ovralo zanositev. In še vedno mi vsak ta drug pravi, da nama "ne rata" zato ker si enostavno preveč želiva - HALOOOO!!!!

Kaj si vse ljudje ne izmislijo ?!?

Lidy




taša17 -> KATERA ???????? (9.8.2004 19:39:02)

Živijo Videla sem,da imaš isto zdravnico,kot jaz.Septembra imava pregled pri njej.Zanima me kako to poteka.Delali so mi ultrazvok maternicein je vse v redu z njo.Ali se vidi,če imaš kakšno pregrado.S fantom se trudiva že 4 leta,pa vendar nimava sreče.Si pa zelo želiva majhne štručke. Nataša:)-




Stran: [1]