noče se več kopat (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


Alina_alin -> noče se več kopat (25.9.2006 7:50:55)

Do sedaj se je brez problemov zvečer, vsak dan. Zadnje 3 dni pa jok, ko jo hočem dati v banico... Sploh se noče vsest v banico - ko jo dam v vodo, se me prime kot klop,kot da hoče ven in se niti pod razno noče vsest. Pa ni bilo nobenih neprijetnih pripetljajev v banici. Kar tako - čez noč. Prej pa čisto vsak večer 15 mesecev -saj je to ritual pred spanjem.
Je imel kdo še tak primer? Kaj narediti? Kako pa se naj umivamo, če se tuširati tudi noče... No ja, upam, da je to samo prehodno in bo jutri boljše.




simone -> RE: noče se več kopat (25.9.2006 8:03:03)

Pojdi z njim v banjo, da premaga strah




NinaŠ -> RE: noče se več kopat (25.9.2006 10:03:10)

Anže je imel tudi tako obdobje (2-3 mesece), ko se ni hotel usesti v banji - je ves čas stal in se stoje igral [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Jaz sem mu kljub temu vsak večer naštimala vodo v banjo in ga pač umila s tušem. Ni pomagalo niti to, da sem bila z njim v banji. Je pa minilo.




srki -> RE: noče se več kopat (25.9.2006 11:30:20)

Tudi pri nas je bilo kar naenkrat konec veselja v banji, prej pa takšno navdušenje. Pa nisem nič prigovarjala, prosila. Enostavno ga nisem kopala, ampak sem ga temeljto umila tako, da sem pred umivalnik postavila stol, na katerem je stal in ga celega umila. Čez kakšne tri dni ga je minilo in je bilo spet vse OK.

Probaj tako, saj ni treba, da gre vsak dan v banjo.




Alina_alin -> RE: noče se več kopat (25.9.2006 14:29:16)

Simone - že prej ni hotela, da se skupaj kopava. Raje se je v mali banici sama.
Srki, upam, da bo pri nas tudi kmalu nazaj vse po starem.




Stran: [1]