Anonimen -> Mislila sem,da se meni to ne bo zgodilo... pomagajte z nasvetom (27.9.2006 11:25:36)
|
Začelo se je pred 15 leti, ko sem hodila z njegovim sodelavcem, spoznala sva se in ostala dobra prijatelja, večkrat je prišel, k meni na kavo (službeno) in zelo sem bila vesela, ko sta se z mojo najboljšo prijateljico začela dobivat, tako smo postali zelo dobra družbica, a zveza tako najina kot njuna ni trajala dolgo s prijatelico sva se zaradi šolskih obveznostih razšle vsaka na svoj konec, po končanem šolanju sem se zaposlila v domačem kraju in tega prijatelja vse večkrat tudi videvala, vsakič ko sva se pogovarjala ali šla na pijačo sem čutila, da se mi ob njem tresejo roke imam nekakšen cmok v grlu, a mu tega nisem nikoli povedala, čez čas sem spoznala fanta (sedanjega moža) in se z njim poročila imama dva krasna otroka, moža, ki me ljubi skratka lepo življenje...Včeraj pa spet on prišel je k meni na kavo skoraj bi mu povedala, da ga že 15 let ljubim in da vsak dan mislim na njega in .....a sem se ustrašila njegove reakcije, ob slovesu me je poljubil bojim se da bom začela zanemarjati moža, kaj bi ve storile na mojem mestu bi mu povedale in tvegale prijateljstvo ali molčale in živele za sanje in redka srečanja?
|
|
|
|