Pogrešam ga (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> V objemu žalosti



Sporočilo


BlankaT -> Pogrešam ga (28.9.2006 11:48:39)

Nekomu morem povedati. Danes mineva 2. leto odkar sva izgubila Matica. V 22. tednu so na UZ ugotovili, da nima razvitih možgan in v trenutku se nama je podrl svet.

Danes pa ko gledam svojo 9. mesečno hčerko in njenega brateca, ki bo decemra dopolnil 6 let, in ju imam neskočno rada,  mi je hudo, ker njun brat ne more biti z njima.  V prsih imam tako pekočo bolečino, pogrešam ga... Sprašujem se komu bi bil sedaj podoben?

Še vedno je v meni polno bolečine in tisti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ZAKAJ, ZAKAJ RAVNO ON, ....

Matic mami in ati te pogrešata in imata neskončno rada.




total -> RE: Pogrešam ga (28.9.2006 12:01:07)

Naj ga čuvajo[sm=angel.gif].




Tiamo -> RE: Pogrešam ga (28.9.2006 12:01:21)

blankaT pravilno, da nekomu poveš..je težko...ampak doma imaš zdaj 2 sončka, ki ti polnita praznino, ki je nastala, ko je ob izgubi Matica.

sej bo....




lelaval -> RE: Pogrešam ga (28.9.2006 12:26:15)

Prav, da se spoveš, ko ti je tako hudo. Odgovora pa veš, da ne boš nikoli dobila, zato se s tem ne obremenjuj.
Pocartaj svoja 2 sončka, katerima boš lahko povedala, da sta ena izmed redkih, ki imata bratca pravega [sm=angel.gif].




Lusa -> RE: Pogrešam ga (28.9.2006 12:29:35)

Žalostno ,a sama sem na istem tako kot ti.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] jezna Zakaj ravno mi ,odgovora ne bo nikoli.

Bori se ,da premagaš bolečino in da bo milejša.

lp




srki -> RE: Pogrešam ga (28.9.2006 13:00:12)

Vedi, da je Matic vedno in povsod prisoten in da je angelček, ki čuva mamico, očka, bratca in sestrico [sm=rozica.gif]




anajmad -> RE: Pogrešam ga (29.9.2006 7:48:43)

Ne mi govoriti Blanka. Se spominjam tvoje zgodbe izpred dveh let. Takrat pri meni je bila bolečina še zelo sveža,ker je bilo ravno dva meseca,odkar sem izgubila Vida. Te čisto razumem in vem,kaj preživljaš. Gledam otročke,ki so bili rojeni ob tistem času,ko bi se moral roditi Vid in ti povem,vsakič me stisne pri srcu,ko pomislim,kakšen bi že bil moj fantek. Saj se tolažim s tem,da imam dve punci doma,toda bolečina je še zelo huda....
Zadnjič ob obletnici so mi dale misliti beseda moje hčere,ki mi jih je rekla takrat.: "mama,Vid je pri angelčkih in zato nam je poslal Ulo. "
Res mislim,da s tem namenom nam je podaril sestrico.




Anonimen -> RE: Pogrešam ga (29.9.2006 9:21:40)

Na tvoje zakaje ne boš nikoli dobila odgovorov.
Tudi praznina ob izgubi deteca ti bo ostala za vse čase,kaj takega je nemogoče kar tako pozabit.Bolečina bo majn skeleča.
Moje sožalje.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]za detece,ki je moralo[image]http://www.ani3.dk/engle01/engle0/CAO2V8L3.gif[/image] tako zgodaj med angelce




sonchek -> RE: Pogrešam ga (29.9.2006 10:05:34)

Žal mi je da je morat tako hitro med [sm=angel.gif]...

...tudi jaz se sprašujem zakaj morajo ta nedolžna bitja tako hitro zapustiti ta svet...ko pa niso nikomur nič zalega storile...le zakaj????[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




NRMM -> RE: Pogrešam ga (29.9.2006 12:31:01)

Blanka vem, da ti je hudo, ampak ne obremenjuj se s tistim večnim zakaj,ker ti bo še težje,ker odgovora ni in ga ne bo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].

Matic kot [sm=angel.gif] bdi nad vami in vas čuva.

Pocartaj svoja dva sončka.

En velik [sm=smiley31.gif] od nas,da ti bo lažje.




anajmad -> RE: Pogrešam ga (29.9.2006 19:54:44)

Lahko je rečti NR ne obremenjuj s stem. Toda,če sama tega nisi doživela in niti ne privoščim te bolečine nikomur,ne boš nikoli vedela,kako boli. Kljub otročkom,ki jih imaš doma in jst Blanko presneto razumem,kako ji je pri srcu,ker res ne veš,zakaj je moglo ravno njo,ali npr.mene to doleteti. Boli,prav presneto boli......




NRMM -> RE: Pogrešam ga (29.9.2006 20:38:22)

Vem anajmad,da reči ''ne obremenjuj se z zakaj'' je najlažje,ampak kaj več ne morem storit, čeprav bi zelo rada, verjemi.
Sicer sem tudi sama izgubila mojo prvo pikico, ki je rastla v meni in poznam to bolečino. Četudi imam sedaj mojo malo cartiko (skozi sem upala, da bo po rojstvu Maruše izguba pozabljena ali pa vsaj manj boleča ampak ne gre), se na izgubljenega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] večx spomnem in misli ter vprašanja so enake kot pri Blanki.




BlankaT -> RE: Pogrešam ga (29.9.2006 22:11:07)

Hvala vam za vse izrečene besede.

Vse razumem in se zavedam, da nikoli ne bom dobila odgovora na ZAKAJ, ampak v takšnih dneh privreje na dan in takrat ga moram zakričati.  Pa mi je vseeno, če me vsi gledajo čudno in si mislijo, da je pa prismojena. Vem, da verjetno, nikoli ne bom dobila pravega odgovora[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image].

Saj na nek način sem se naučila živeti s to izgubu, ampak na njegov rojstni dan pa me zlomi.




arielca -> RE: Pogrešam ga (30.9.2006 14:20:22)

BlankaT, [sm=smiley31.gif] zate in verjemi, da je tvoj Matic [sm=angel.gif], ki te čuva in je vedno s teboj.




Anonimen -> RE: Pogrešam ga (30.9.2006 21:28:54)

Draga BlankaT! Najverjetneje ni besed, ki bodo kadarkoli lahko omilile tvojo bolečino. Ne morem reči, da te razumem, ker tega nisem nikoli doživela; to, kar sem doživljala jaz je le kapljica v morje, čeprav je tudi moje srce polno bolečine. Vem, da ne boš nikoli pozabila, morda bo sčasoma bolečina ob spominu na tvojega [sm=angel.gif] nekoliko manjša. In kakor koli se boš trudila, da bi našla odgovore na vse svoje zakaje, nikoli jih ne boš. Vedno bodo ostala vprašanja, na katera ne boš našla odgovorov. Vedno, ko boš gledala druge otroke, ki so toliko stari kot bi moral biti Matic, se boš spraševala, kakšen bi bil, kaj bi počel.
In ne glede na vsa dejstva, bo to edini otrok, ki te res ne bo nikoli zapustil.

Zaradi vseh takšnih mamic kot si ti upam, da življenje po življenju obstaja in da boste nekoč uzrle svoje angelčke...

Prejmi moje najtoplejše objeme.




Stran: [1]