Rabljena oblačila v komisijskih prodajalnah? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


tinkatonka -> Rabljena oblačila v komisijskih prodajalnah? (3.10.2006 17:33:44)

A jih je katera izmed vas že kupovala? Zanima me kake cene bodyev kaj imajo, pa raznih jesenskih jaknic, kombinezonov? Se splača it pogledat? Vesela bom vsakega mnenja. V primeru kritik, pa si prišparam pot. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




cicido -> RE: Rabljena oblačila v komisijskih prodajalnah? (3.10.2006 20:55:12)

Verjetno se kaj dobi, ampak malo pobrskaj po oglasih na RR pa bos tudi kaj lepega nasla.




danaja1 -> RE: Rabljena oblačila v komisijskih prodajalnah? (3.10.2006 21:43:03)

Jaz ne vem, jaz nimam denarja na pretek vendar ne bi kupovala od ljudi, ki jih ne poznam. Raje se zapelji v Avstrijo v trgovino KIK, vse majčke, bodiji, hlačke je po 2.20 ali 3.20 EUR, pa tako je vse kvalitetno in lepo resno!!!!!!!!!!!!!! Kompletek sem vzela nor za iz bolnice pa sem dala 12 EUR, res smešna cena. To je moj predlog!!!!!!!!!!!!!




BLAŽIKA -> RE: Rabljena oblačila v komisijskih prodajalnah? (3.10.2006 22:41:39)

Danaja 1 kje pa je točno ta trgovina?




Olivija -> RE: Rabljena oblačila v komisijskih prodajalnah? (3.10.2006 23:43:10)

Mal se bom vmešala [sm=zardeva.gif] : v Celovcu, skoraj v centru, tam kjer je bil včasih Hofer, malo pred C&A. Ena trgovina je pa ob cesti iz Ljubelja proti centru, na desni. Imajo pa res kvalitetne stvari, Julija je danes šarmirala z eno njihovo srajčko, ki jo ima pa še od Ane (je pa verjetno tudi kakšna v Grazu).

Sem pa enkrat gledala rabljene stvari v eni od komisijskih trgovin in so se mi zdele čisto ok.

Lahko pa rečem, da je veliko  stvari, ki sta jih nosili naši dve, še zelo lepo ohranjenih in bi si jih upala tudi prodati - zaenkrat jih bomo shranili za vsak slučaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] . Tako, da obstaja velika verjetnost, da boš našla tudi med rabljenimi kaj fletnega.




Mateja82 -> RE: Rabljena oblačila v komisijskih prodajalnah? (4.10.2006 13:28:10)

http://www.kik-textilien.de/neu_index.php?sub=5&kik=1 

Tukaj pa še link, greš na Filialsuche  in vtipkaš mesto ki ti je najbližje  pa ti vrže ven zemljevid, kje vse se nahajajo  njihove trgovine.

jaz sem kar precej kupovala tam, res je poceni sem naletela na eno akcijo ko so imel bodije po 1 evro. Se splača.




tinkatonka -> RE: Rabljena oblačila v komisijskih prodajalnah? (4.10.2006 16:49:36)

Jaz ne vem, jaz nimam denarja na pretek vendar ne bi kupovala od ljudi, ki jih ne poznam.
  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Žal nimam denarja, da bi si zmišljevala da moram otroka, od katerega kupujem rabljena oblačila poznati (ali njegove starše). Predvidevam, da starši ki oblekice prodajajo, operejo preden gredo v prodajo, prav tako pa jih doma operem tudi sama. Jaz v tem ne vidim problema. Sicer ima moj sin kar nekaj lepih stvari (za "zdravniku" jaz pravim), ampak stvari npr. za plazit doma po tleh ali za popackat pri hranjenju, mi je pa škoda nove kupit. Pa še preraste jih v mesecu ali dveh.

Hvala za nasvete za KIK trgovino.[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] Mogoče se pa kdaj res odpravim tja.




Olivija -> RE: Rabljena oblačila v komisijskih prodajalnah? (6.10.2006 0:31:34)

ziher operejo stvari, jaz sem tudi že rabljene stvari kupovala v kakšem second hand shopu, meni se to ne zdi nič takega. Itak bi jih pa doma še enkrat oprala.




anjaa -> RE: Rabljena oblačila v komisijskih prodajalnah? (6.10.2006 15:43:35)

jaz sem za novorojenčka vse kupila novo, zdaj ko je stara skoraj 4 mesece pa malo bolj gledam ponudbe na bolhi, mama forumu in tukaj na ringaraja. moram pa priznat da od neznancev zaenkrat še nisem kupila nič. da bi na drugi konec slovenije hodila gledat oblekice se mi ne splača, kar na blef ( da mi pošljejo po pošti ) se pa ne upam.
kupila sem nekaj srčkanih skoraj novih stvari od sosede. zagotovo imaš tudi ti kakšno prijateljico ali sestrično [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  
že nošenih bodyev pa rabljenih nebi kupovala nikoli! tako ali tako so čisto poceni, npr. od spara ali pa mercator lumpija. tudi v leclercu so ugodni. če nimaš denarja pač ne rabiš kupovat tistih v arielu po 2.000 sit. malo spremljaj akcije. jaz mislim da je pri bodyih nasprotno kot pri otroški opremi. boljše poceni in novo, kot rabljeno a "bolj kakovostno". bodyev boš tako ali tako potrebovala malo več, tako da se ne uničijo in ne sperejo. pri opremi pa boljše kakovostno in iz druge roke kot pa novo in poceni. 








anjaa -> RE: Rabljena oblačila v komisijskih prodajalnah? (10.10.2006 10:33:47)

evo od jutri naprej majo v intersparu akcijo, 2 bombažna bodya z dolgimi rokavi za 1.500 sit, od 3 mesecev do 3 leta!
spalni pajacki, bombaž, 3 mesecev do 3 leta - 1.500 sit!

leclerc od jutri naprej:
2 bodya bomažna, 1 do 6 mesecev, na preklop - 1.000 sit ( ampak v prospektu delujejo bolj tanki ... ) 
pajacki plišasti - 1.600 sit 




x_srečka_x -> RE: Rabljena oblačila v komisijskih prodajalnah? (12.10.2006 11:48:07)

Sm gledala prejšni teden oblačila za komisijsko prodajo in zgledajo čisto tako kot da jih ne bi nobeden nosil. Nisem nič kupila, ker imam zaenkat še dosti za oblečt. Se mi pa zdi da jih v trgovini ne bi prodajali če bi bile kakšne tsvari strgane...




Anonimen -> RE: Rabljena oblačila v komisijskih prodajalnah? (12.10.2006 20:40:44)

V Radovljici je ena super komisijska trgovina z rabljenimi otroškimi oblačilci in opremo. Jz priznam, da grem kar večkrat tja kupit oblekce za "k zdravniku", se pravi tiste, bolj lepše. In res so kot nove, se komaj kaj pozna, da so bile že nošene. Edinole bodye in majčke pa rajši kupim nove (Špar, Mercator,...) ker se mi zdijo zelo poceni in zelo lepi.
Za doma po tleh plazit imam pa cel kup pajacev od tet, stricev, sestričen, znancev,...Čisto kul za doma, ko se itak vse zafleka.
No še en primer kaj vse sem kupila v komisijski za 3.700 sit, št.74: žametne hlače Benetton + topla srajčka zraven, topla trenerka (jopica+hlače), kavbojke, spalna vreča.  Vse kot novo! Edino spalna vreča je bila bolj sprana, pa nič zato, ker jo imam za rezervo.
Zakaj pa da ne bi kupovali od neznanih ljudi? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] V komisijski itak vidiš kaj kupuješ, doma za vsak slučaj še enkrat opereš in je to to.
Meni se pa ful trapasto zdi kupovati nove cunjice ker jih itak v 1 mesecu preraste. Ni ekonomično, vsaj zame ne.
Kupim rabljene, lepo skombiniram in vedno slišim pohvale v smislu: "kako je tvoja luštno oblečena"




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.12.2014 19:27:32)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Stran: [1]