enoletnik in letalo/ ponoči ali podnevi? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice



Sporočilo


Anonimen -> enoletnik in letalo/ ponoči ali podnevi? (5.10.2006 8:34:21)

Kdaj je najboljše potovati z letalom z enoletnikom. Ponoči ali podnevi. Potovanje bo trajalo nekje 12 ur. Sam let z letalo cca.6 ur.Ne bi  mu rad zmešala riitma .




kofetek2010 -> RE: enoletnik in letalo/ ponoči ali podnevi? (5.10.2006 8:44:57)

podnevi, ker če ti bo ponoči spal celo pot ti bodo roke odpadle od njegovega držanja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




viv_ -> RE: enoletnik in letalo/ ponoči ali podnevi? (5.10.2006 10:28:56)

Ja pri letalu nekako težko izbiraš kdaj boš letel [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Saj večina otrok na letalu spi... Razen naše [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Anonimen -> RE: enoletnik in letalo/ ponoči ali podnevi? (5.10.2006 11:13:58)

1x sem brala tu na RR, da baje da zrihtat na letalu "nekaj" da lahko npr. če otrok dojenček sam "nekje" sedi/leži. Kao če npr. imaš lupinico, da se da le-ta zataknit nekam. In da obstaja ta možnost samo na prvih sedežih, tam kjer je malo več prostora.

Joj kako sem zdaj to napisala. Saj ne vem razložiti. 1x je ena o tem tu pisala, kao da jih mnogo tega ne zna, vendar, da obstaja varianta.

A mogoče kdo ve kako je s tem?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 

Ker MAx je droben in bi mogoče komot še šel v lupinico, če bi spal, pa tudi lažje bi ga tako nosili okrog.




viv_ -> RE: enoletnik in letalo/ ponoči ali podnevi? (5.10.2006 12:08:26)

Urška, kam pa šibate?

Glede tega se pozanimaj pri letalskem prevozniku, s katerim potujete. Za dojenčke dajo neke "posteljice", ampak odvisno od prevoznika.

Mi smo prvič leteli ko je bila tamala stara pol leta, drugič pa dve leti. Drugič je bilo kar naporno, ker še ni imela svojega sedeža, pa precej velika je, tako da se je basala pri meni v naročju. Mož je tudi ogromen in še sebe komaj zbaše v sedež, tamala ni šans, da bi bila pri njem. Stevardese so bile potem tako prijazne in so nama dovolile v poslovni razred, ker je bil povsem prazen, tako da sva bile s tamalo malo bolj komot.






BLAŽIKA -> RE: enoletnik in letalo/ ponoči ali podnevi? (5.10.2006 12:27:02)

Če je prostor na avionu( prosti sedeži) potem ni problema, boš jo lahko odložila na svoj sedež, kjer bo lahko zaspala, če ne pa bo problem, ker jo boš morala držati na rokah. Posebne posteljice tudi imajo(odvisno od prevoznika) ampak, če le ni za njo prevelika. Najboljše da pokličeš in vprašaš. Ko pa se boste čekirali, pa pohitite, da boste prvi na šalterju in prosite za sedeže čisto spredaj, tam je veliko več prostora kot med sedeži in boste bolj komot, če nebo prostora prostega.
Mi smo letos imeli srečo in je bilo kar veliko sedežev prostih tako, da nam je mala prespala pot tja in nazaj na sedežu, ker drugače bi bilo zelo težko, če bi jo morala celo pot držati na rokah.




Anonimen -> RE: enoletnik in letalo/ ponoči ali podnevi? (5.10.2006 12:36:18)

Šibamo v Dubaj. Sem klicala prevoznika, pa mi je gospa rekla, da bodo preverili, če imajo zibko. Zdaj pa kliče posrednik, da so ga klicali z rezervacij in so baje te zibke samo od 6-9 mesecev starega.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Anonimen -> RE: enoletnik in letalo/ ponoči ali podnevi? (5.10.2006 13:04:50)

Zdaj so mi javili, da lahko tehta otrok do 11,8 kil in velik 82 cm, da je lahko v košari. No, zdaj ga bomo pa stradali. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] trenutno tehta cca. 10 kil. Upam, da se ne bo še zredil v enem mesecu za kilo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] 




kofetek2010 -> RE: enoletnik in letalo/ ponoči ali podnevi? (6.10.2006 0:10:59)

Urška - če boste leteli z Emirates Airlines ni problema, ker je v normalnem razredu ful prostora [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] pa še Max bo lahko po želji gledal risanke ali poslušal glasbo ali pa igral igrice [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Stran: [1]