|
Maxica -> RE: Oktober 2006 (24.3.2007 16:44:42)
|
Pozdravljene moje drage čvekice. Nič kaj zelo mi ne prizanašate, upam, da vas enkrat že še utegnem prebrati. Trenutno smo še vedno brez računalnika, zgleda da je čist kaput, računalničar ni bil nič kaj optimističen, ko ga je pregledal.[sm=smiley13.gif] Trenutno tako pišem pri mojih starših, ampak računalnik je takooooo počasen, da znorim, preden se mi kakšna stran odpre, tako da vas le lepo pozdravim in povem, da vas zelo pogrešam.[sm=smiley1.gif] Hvala za čestitke (predvidevam, da ste nama z Lanom kaj čestitale za pet mesecev[sm=smiley36.gif], brala še nisem). Danes smo bili sicer prvič na plavanju in je bilo noro dobro. Lan užival, Max še bolj. Frrr, voda je imela 32, zrak pa 33 stopinj. Prav fino je. Kaj berem, da je morala Tina nazaj v bolnico?[sm=smiley13.gif] Uboga revca, naj jo vendarle pozdravijo. Nič, moram končat, da ne nabijem prevelikega računa mojim. Se oglasim še kaj, upam, da se ne boste preveč razpisale, pa da se vam čimprej spet pridružim, ker vas res pogrešam. Pozdravček pozdravček.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|