|
Evik -> RE: Oktober 2006 (18.5.2007 21:24:23)
|
ojla ojlasasa, no zdaj veste kaj je bzig. zdaj pa resno - koliko se plačuje varuški na uro. jaz si jo mislim omisliti ampak zaenkrat samo toliko, da lahko delam zraven - beri pišem - kar pomeni, da sta celo lahko v isti sobi, ona mora samo paziti, da glih kam tko ne zleze da se ne poškoduje. ker v stajici ga jaz ne mislim držati. pa še gh - večerno kašo smo osvojili - hura. altati je povedala da daje predzadnji obrok in to počnem tudi jaz. zdaj pa katera stvar je na vrsti in približno kdaj. recimo sadje za zajtrk - drugo dojenje? kosila pa se mi zdi nikoli ne morem uloviti, ker je treba skuhati pa malo traja pa mora biti sveže ipd. kaj pravite na misel, glede na to da ta rižek zdaj je - da tudi ostalo hrano "posolim" z njim, tako da ima delno znan okus - to bi šlo , a ne? moci -čestitke!!! mal pa je najbrž z včerajšnjim treningom to povezano, a ne? no mi smo pa danes v glavnem cel dan vadili vstajanje ob opori (kavč) in sedanje... no ne ravno mi - mali je vadil, spodaj je imel pa terapevtsko blazino, tako da če je čofnil ni bilo prehudo. ja spal pa takorekoč nič - in to po plavanju! smo šli pa že ob pol sedmih spat, samo se kar naprej drami... jaz pa crknjena - ne obstajam več - me ni - in zdaj še ne zaspim. v bistvu sem hotela samoto, potem me je pa dragi telefonično presenetil, samo me je samo vrgel ven iz moje samote... pa tako sem padla lepo not- sem si rekla, zdaj vse porihtam, potem sedem na balkon si privoščim pivce in potem v miru spat - no in ko sem uro pa pol porabla za rihtanje stanovanja in pokanje za v hribe - bumf telefon- bumf mali se zbudi, v glavnem in zdaj sem tu in se v bistvu sploh ne pritožujem, saj bi mi pasalo da mam samoto in svoj mir ampak tega kar je sem si želela in za nič na svetu ne bi zamenjala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|