|
beki24 -> RE: Oktober 2006 (16.1.2007 16:58:13)
|
Zdaj mi pa lahko pomagate vse ostale, še posebno tiste, ki imate tudi knjigo To sem jaz, kaj ste napisale [sm=pikapoka2.gif] najprej, kje naj dobim, kaj je Maks v ascendentu, po kitajskem horoskopu, srečno številko, kamen in kaj pravi horoskop ob rojstvu Eno knjigo o horoskopu si moraš v knjižnici izposoditi, tiste male za vsako znamenje posebej so super, po kitajskem je pa PES tako kot vsi, kamen:SAFIR, ŽAD; HOROSKOP OB ROJSTVU: ČE DOBIŠ ČASOPIS OD TISTEGA DNE[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [sm=pikapoka2.gif] najbolj priljubljene knjige: HARRY POTTER, DAVINCIJEVA ŠIFRA, GOSPODAR PRSTANOV [sm=pikapoka2.gif] Katera glasba in izvajalci so na vrhu lestvic : Shakira, Green Day, Red Hot Chili Peppers, Beyonce, Justin Timberlake, Robbie Williams [sm=pikapoka2.gif] Kaj predvajajo po TV Naša mala klinika, razočarane gospodinje, Skrivnostni otok, Čarovnice, Na kraju zločina, Lokalne volitve za župana 06 so bile takrat, BAR II je bil tudi, pa telenovele [sm=pikapoka2.gif] Najboljši športniki :Iztok Čop, Tina Maze, Aljaž pegan, Katarina Srebotnik, Jolanda Čeplak, Michael schumacher [sm=pikapoka2.gif] Kaj se vrti v kinu: Začetek oktobra je bilo( Jaz, ti in nadloga Dupree, The Devil wears Prada, WTC, Bela Masajka, Huda mravljica, Pirati s karibov 2, Garfield2 [sm=pikapoka2.gif] Kakšna je trenutna moda ( to pa ne vem kako bi napisala) Upam, da ti kaj prav pride
|
|
|
|