Mijavček -> Kakšne so tašče?! (13.8.2004 10:20:56)
|
Živjo punce, včeraj sem sicer napisala, da ne bom več hodila n RR, ker mi je preveč hudo ob žalostnoh novicah, pa evo,, sem spet kle. že celo jutro berem vaše poste in sem skoraj počla od smeha.:)-:)-:)- No tale tema s taščami je prav kul: še moja zgodba: sedanja tašča - ok, bp zaenrat Bivša tašča: :hudicek::hudicek::hudicek::hudicek: In to tak hinavs, da ga ni pod soncem; vse na leep način, breez konfliktov, komplimenti kar dežujejo, ko pa sname masko: :hudicek: da ne govorim, kako me je zasliševala, kam grem pa kdaj pridem, pa kje sem bla, pa kaj delam ponoči za računalnikom, pa če bom kej po tleh pomila.... ampak to vse na tak prijaazeenn način, da ji niti ne moreš zabrusit česa. pa kako je navijala, da ne bi zanosila slučajno, kar pač ona še ni bla pripravljena bit babica Vse je mela pod kontrolo! In tud moj bivši je vse delal, tako, kot je ona rekla oz. direkt ni itak nikol nič rekla ampak kot je namignila, da bi njej utegnilo bit všeč. BHRRRRR!!!! Zdej sem se pa mal spucala! PUNCE STRAN OD HINAVSKIH TAŠČ - NIKOL NE VEŠ KAJ MAJO ZA BREGOM!!! in še bolj pomembno: PAZITE SE MAMINIH SINČKOV !!! zato upam, da bom jaz v situaciji ko bom (upam) tašča: čim manj vmešavanja in naj mladi delajo po svoje, stari so dali svoje čez, zdaj pa naj uživajo v tem, kar so ustvarli. Tako. Mijavček
|
|
|
|