Špikanje... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Ocenia -> Špikanje... (16.10.2006 17:42:00)

V moji prvi nosečnosti nisem imela nobenih težav.
Sedaj pa od slabosti, do špikanja, krčev, omedlevice, slabokrvnosti...
Skrbi me sedaj. V 16t me velikokrat špika v levi strani spodnjega dela trebuha. Pojma nimam kaj bi bilo to. Ne upam iti predčasno na pregled, ker ne vem, ali je to normalno ali ni. Imela sem špikanja na začetku do približno 12t, potem se je vse umirilo. Sedaj pa spet, s tem da močnejša špikanja. Ponoči ne spim, me daje nespečnost pa tudi na wc hodim pogosto. Da ne govorim kako me bolijo kolki. Upam, da gre še vedno za raztezanje maternice, toda v to nisem prepričana. Moti me špikanje v trebuhu.
Če mi bo katera lahko pomagala, se v naprej zahvaljujem.

naja78 -> RE: Špikanje... (16.10.2006 19:15:36)

živ.
špikanje je v nosečnosti normalno,se pa mora ločit če te to špikne ali je to stalna bolečina ki traja.
špikanje je normalno,sploh v prvem tromesečju,ko otroček raste.
maternica se veča.
kupi si magnesol,pa bodo krčki minili.,

naja78 -> RE: Špikanje... (16.10.2006 19:16:34)

aja...
kolki:bolijo ko hudič...vse je normalno...
nespečnost-.......vse ok.torej si zdrava[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image].

eva1 -> RE: Špikanje... (16.10.2006 19:22:43)

O kot da bi sebe poslušala-v prvi nosečnsoti kot [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif], v drugi pa ni da ni-od bruhanja, do špikanja, tiščanja navzdol, krčev, bolečin v kolkih in nogah...in še in še...ampak sej bo, če ne prej, pa k bom rodila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

jazz -> RE: Špikanje... (16.10.2006 20:34:08)

Vse normalno...samo na boku spat in počivat...nič na hrbtu,pa ne bodo toliko kolki boleli! Srečno nosečnost!

Ocenia -> RE: Špikanje... (18.10.2006 19:37:54)

Hvala za tolažbo [sm=smiley31.gif]
Prisotna pa so vedno in povsod ČUSTVA, ki nihajo gor in dol. To pa je isti simptom. Lepo vas pozdravljam in še enkrat [sm=smiley31.gif] [sm=pikapoka2.gif]

Stran: [1]