ZADEBELJENA SLUZNICA (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana



Sporočilo


ANDREJA 75 -> ZADEBELJENA SLUZNICA (17.10.2006 18:56:27)

Haj Punce
Prejšni ponedeljek sem bila pri ginekologinji in mi je na vaginalnem UZ ugotovila ,da imam močno odebeljeno sluznico in ,da gre verjetno za nosečnost.
Zanima me ,če katera ve koliko dni pred menstruacijo imaš tudi zadebeljeno sluznico.
Danes[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]še ni.Aja še to okrog 7.10 ko bi jo morala dobiti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] sem imela samo menstrualne krče in ti so še danes prisotni.A JE MOŽNO .DA SE NAM JE NASMEHNILA SREČA[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
POZDRAVČEK




Anonimen -> RE: ZADEBELJENA SLUZNICA (17.10.2006 19:06:23)

Ja upam da vama je uspelo in da ti bomo lahko čestitale. Sama sicer to o odebeljeni sluznici prvič slišim, je pa res da sem glede tega še čisto nova tako da ti bo mogoče katera druga lahko kaj več povedala.  Mislim pa da če ti je že g omenila da si noseča, hitro skoči po test da boš vedla pri čem si.

Pa vse čestitke če vama je uspelo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




PBJ -> RE: ZADEBELJENA SLUZNICA (17.10.2006 19:35:53)

Ja, test bo treba narediti.
Če je G posumila o nosečnosti, potem bo verjetno že držalo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ... proti koncu M ciklusa se maternična sluznica odebeli, da tako pripravi gnezdece za morebitno oplojeno jajčece... Ob M se pa ta sluznica odlušči ...(če ni prišlo do zanositve).

lp




Miss Piggy -> RE: ZADEBELJENA SLUZNICA (17.10.2006 20:23:57)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Zadebeljena sluznica je zelo zanesljiv znak nosečnosti, bolečine podobne menstrualnim pa se pojavijo ob vnezditvi zarodka v maternico, lahko se pojavi tudi blaga krvavitev- vsaj pri meni je bilo tako. Sploh pa če ti M zamuja- KAJ ČAKAŠ?! Naredi test in boš vedela!
Upam, da bosta na testu dve črtici!!!




mala zirafa -> RE: ZADEBELJENA SLUZNICA (18.10.2006 7:36:53)

Jaz sem jo tudi imela na vag. UZ .19.11.sem imela + test, 12.12. pa prvi pregled, tako da je minilo precej časa.Je pa dober pokazatelj tako da mislim da ti lahko že čestitam.Pa teci po test in nam poročaj!




pot -> RE: ZADEBELJENA SLUZNICA (18.10.2006 15:33:16)

Naredi test in poročaj. Me pa držimo pesti za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image].
Na Uz, pa se najbrž še ni nič videlo, ker je še prezgodaj.




MR99 -> RE: ZADEBELJENA SLUZNICA (19.10.2006 9:17:23)

Si že naredila test?
Mene pa zanima, če imaš kakšen izcedek - bel?

Jaz ko sem bila prvič noseča sem tudi bila na ultrazvoku še preden mi je M zamujala in mi je G tudi rekla, da imam zadebeljeno sluznico in je videla malo pikico. Rekla je, da je možno, da sem noseča ampak, da je to še tako zgodaj, da to še nič ne pomeni, ker se mora še vgnezditi itd. Jaz sem takra tudi imela ful belega gladkega izcedka.




Stran: [1]