tejči77 -> RE: Julijke 2007 (25.5.2007 12:01:44)
|
Pozdravljene, Afnica, sem tako vesela zate. Pa navijam, da bosta lan in lana kmalu doma. Freycha, predstavljaj si mene včeraj pri 28 stopinjah, potem sem pa koza šla še kruh pečt. Ob osmih sem odprla vsa vrata in okna, ter šla na dolg sprehod da sem se fajn preluftala ker res ni bilo za zdržat. Ko sem se vrnila je bilo precej bolje. Glede izvornih celic - tudi jaz sem bila kakšen mesec, dva nazaj ful navdušena, pa me je minilo ko sem malo več prebrala o vsem skupaj. V družini imamo sicer rak - moj oče je umrl za rakom na glasilkah, ampak kolikor vem so te celice bolj za krvne rake, tega pa nimamo. Nimamo niti sladkorne. In ko pomisliš, da plačaš 1800€ za dvajset let, pa sploh ne veš če bodo dočakale tako dolgo. Jaz se nisem odločila, bi se pa verjetno, če bi mi ta denar nekje ležal, ga pa žal nimam. Samo bog ne daj, da bi se mojemu otročku res kaj zgodilo in bi to rabil - me kar pobere od groze. Epiduralna je pa tudi tko, pri nas je za plačat . ampak ne glede na to mam slab občutek, da bi mi nekdo iglo zabadal v hrbtenico. Bom raje potrpela. So mojemu očetu delali punkcijo hrbtenice, ker so potrebovali en vzorec, pa se mu je potem hrbtenica tako zagnojila, da ni več stopil na noge. Ne rečem, da je bilo to krivo, me je pa zaradi tega groza. Ne vem pa kako v resnici bo. Če bo prehudo in bom imela možnost, mogoče tudi pride v poštev, ker slabo prenašam bolečine, vendar se zanjo vnaprej ne bom dogovarjala. Pridne bodite in ne preveč delat! lp
|
|
|
|