avent - premajhen cucelj (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


Ženkica -> avent - premajhen cucelj (7.11.2006 8:52:13)

Pozdravljene.

Včeraj smo prišli iz porodnišnice in že je za nami pestra noč; ker se tamala ne naje dosti če jo samo dojim si mleko tudi izbrizgavam in jo hranim po flaški. Problem pa nastane, ker so tile cuclji od Aventa tako majhni (ozki), da tamala ne zna pit po njih. V porodnišnici so imeli neke krasne velike široke cuclje iz katerih je pila brez problema, sedaj pa sploh ne vem kako naj jo revico bogo nahranim. Vleče kar v prazno.
Za začetek sem zamenjala cucelj s tistim z dvema luknjicama, da vsaj malo bolj teče zraven, pa še malo ga stiskam, ampak to je le začasna rešitev.
Morda katera ve, ali obstaja katera znamka cucljev in flašk, ki so bolj veliki oz. široki?? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Upam, da ste me razumele.

Lp

Ženkica




eya -> RE: avent - premajhen cucelj (7.11.2006 9:47:21)

Jaz ti glede cucljev sicer ne znam pomagat, bi te pa opozorila na nekaj, namreč menda se otrok lahko naveliča oz. se mu ne da dojit, če mu daš flaško, iz katere mleko kar samo teče, da iz dojke kaj priteče, se mora pa pomatrat.

Kako to, da se ne naje iz dojke dovolj, če je mleka dovolj še za črpanje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Luns -> RE: avent - premajhen cucelj (7.11.2006 10:08:28)

Nubyjevi cuclji so bolj mehki in pašejo tudi na aventove stekleničke, ali pa nuk tisti so pabolj ploščati. Pri nas zna pit z aventovim cucljem šele zdaj pri 1 letu. Malo boste morali poskusit kaj mali odgovarja. Uživajte z malo.




dskubin -> RE: avent - premajhen cucelj (7.11.2006 13:18:21)

Mi smo problem rešili z Nuby cuclji (taširokimi, ki grejo tudi na Aventove flaše). Mali je te lepše prijel in smo ostali pri njih.




Ženkica -> RE: avent - premajhen cucelj (7.11.2006 17:53:04)

Sporočam, da smo uspeli z NUK-ovim cucljem in že cel dan pridno papcamo!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Stran: [1]