ema79 -> RE: NoVeMbErKe 2006 (22.9.2007 9:18:32)
|
Naša se je odločla, da bo danes mal podaljšala v postli. Da ma mami cajt v miru kafico pa čiki pikija užit. Naša se tudi zelo rada po klubski mizici okol vleče, ampak sem zmeraj zraven, ker je tudi mene fejst strah. Pozna tudi že vse vtičnice, smo na hitr una varovala not dal. Še zmeraj pa se najraje dviguje gor po mojih hlačnicah. Mi tudi že ene dva meseca dajemo čokolino in druge mlečne zadeve z kravjim mlekom. Sem ji dala zadnjič samega kravjega za probat, ga pa ne mara, ko pa sem ji kakav dala not, je pa vlekla kot zmešana. A vaši [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] že vsi sami držijo stekleničko? Naša jo zna sam not vtaknit, ko pa ji jo dvignem, pa kr spusti. sem ji pa zadnjič kupla un mali sokec v tetrapaku s slamico in zna zelo lepo potegnit ven. danes sva same, je šel moj v službo. In veste kaj si je zaželel za kosilo? Jajčke z gobami. Kak fajn. Ker res nimam več idej za kosila. Ko sem bila v službi, sem hodila dam ob petih, v službi mela toplo kosilo in zato je moj, ker hodi že ob dveh dam, jedel pri njegovi mami. Kuhala sem samo ob vikendih. In najbl strah me je bilo tega, ko bo treba vsak dan si zmišljevat kosila. Ko sem še doma živela, je moja mami vedno naju z očetom najedala, kaj bomo jedli, da ni problema, da ona zna vse nardit, midva pa zmeraj brez idej. In zdej vem kako se je počutila.
|
|
|
|