Mačke...71.dan(B) (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


CUKRČEK -> Mačke...71.dan(B) (10.11.2006 6:49:12)

Ojla![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Kje ste vse? Pa koliko nas je sploh še ostalo? Bolj malo,a[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Škoda. PA saj priznam, da imam tudi jaz že poln kufr diete. KEr itak ne bom nič več shujšala. Ampak bom šla do konca. Klinc, če sem toliko zdržala, bom pa še tehleh19 dni.

Drugače je pa danes na vrsti belj. dan. Za zajtrk bom jedla jabolka (kot  skoraj vedno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]). ZA kosilo pa ne vem. Bojda so neke ribe v igri. Upam. Ker je moja mami na dopustu in takrat vedno ona kuha še za nas. Tako nikoli točno ne vem, kaj bo. ZA večerjo pa kak sirček.

lp




njelci -> RE: Mačke...71.dan(B) (10.11.2006 7:14:53)

ojla...jst sm še tu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Na začetku se nas je prijavilo čez 50 zdaj pa je ratalo bolj revno. Pa kako smo se na začetku kmal skregale zaradi imena skupine, o tem kaj lahko in kaj ne pišemo na forumu...se spomnite? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Jst sm šla do sedaj -7,5 kg in vem da je verjetno to to, ampak kot je rekla cukrček- če sem toliko zdržala bom pa še teh 19 dni ki nam jih je ostalo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] puce samo še 19 dni do konca le pogumno do konca [sm=smiley20.gif][sm=smiley31.gif] 
danes pa:
Z: mandarine
K: za ostale obroke pa še ne vem, ma gotovo se bo kaj našlo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

pozdravček vsem [sm=muca.gif]




KATI321 -> RE: Mačke...71.dan(B) (10.11.2006 7:24:03)

Zdravo!

Ja kam so vse pobegnile, so obupale ali kaj. Imam občutek, da sva ostali kar sami. Tudi jaz imam dijete že dovolj, posebej ker kilaža nikakor ne gre v -. Ostalo je teh - 7, dalje pa nikam. Saj je tako, da pa tudi dostikrat brez slabe vesti grešim. Včeraj sem tudi. Nisem zdržala, morala sem popoldne malo jest, sem pa potem tako štrihala, da se je kar kadilo in to do 9.30 zvečer. Pa še dvigovala težke štuke, da mi je v hrbtenici kar škripalo.
Kaj pa danes razen jabolk in mandarin? Pa že meso in solata, kakšno pa še ne vem. Bom pri mesarju videla, ga tako ali tako moram kupit.
Lep pozdrav, mogoče kar za cel vikend.




anitaz -> RE: Mačke...71.dan(B) (10.11.2006 7:47:51)

Dobro jutro še od mene[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Z: banana
K: najbrž riba (oz. kar bojo mel v gostilni)
V:zvečer mamo eno feštico, pa bom mogoče mal zelja pojedla (pa tud če ga ne smem, sej se itak sam na rebra obes[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image])

Lep dan!!!




klavdijas -> RE: Mačke...71.dan(B) (10.11.2006 8:02:44)

Sem ena tistih, ki so obupale. Jaz po 1 mesecu in pol. Zanima me koliko ste shujšale ?


Lp,

           Klavdija




Anonimen -> RE: Mačke...71.dan(B) (10.11.2006 8:05:49)

ojla

jaz sem še z vami, čeprav se ne oglašam kaj pogosto.
pri kg smo ostali na -4 kg. no, če gledam sem pred nosečnostjo izgubila 5 kg, sedaj pa še 4. nekaj je.





Maja Z -> RE: Mačke...71.dan(B) (10.11.2006 13:01:48)

Ojla

sadni je bil kar OK, samo popoldne sem malo kruha in salame (beljakovine so bojda nujno potrebne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]).

Dons bom pa osliča in blitvo. Zvečer pa še jogurt.

Jst ne vem kok mi je šlo dol kil, ker imam tehtnico pokvarjeno.

lp maja




Stran: [1]