|
tonja -> RE: Avgustovke (30.7.2007 14:25:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac POLNA LUNA V zraku je erotika, ljudje smo bolj razpoloženi za seks. Veliko je živčnosti, občutek imamo, da ozračje kar kipi od energije. Koža je dobro prekrvljena in se dobro odziva na vsako nego. Znano je, da se velja za časa polne lune lotiti hujšanja; na dan polne lune si privoščite post, od časa, ko nastopi, do časa ko preneha, vseh 24 ur. Ker kipimo od energije, sta v tem obdobju pogosta nespečnost in slabši spanec. Pri napetosti je blagodejen tek.Od polne lune naprej je čas za depilacijo, ker bo koža dlje ostala gladka. To je tudi odličen čas za vse, kar telesu odvzemamo. to sem našla .... Antigona dobra ideja!!! Tale erotika ....... bo še zanimivo. Včeraj se me je moj lotil z epilatorjem, ker si nog zadaj ne vidim - bo kmalu boljše. Upam, da je to bila dobra poteza, ker nismo čakali na danes. Hujšanje - iz dneva v dan imam kakšno kilo več!!! Ampak zdejle ne bom hujšala. Se tolažim, da je to le voda, ki se nabira v telesu, saj imam noge res kot buhteljčke!!! Pa da bo po porodu boljše. Kipenje od energije - za to pa sem si zadala toliko planov za danes in mi kar dobro uspeva.
|
|
|
|