iva01 -> RE: S taščo pod isto streho (1.12.2006 8:55:42)
|
Ni mi všeč da tasta in taščo nazivaš z starim in staro, sej moja tašča je tud čist mim, pa zlobna, zahrbtna, favšljiva, ampak vseen ji ne rečem stara, mi pa ni jasno zakaj bi se mogla odselit tašča, a ona živi v vaši hiši al kako, nisem čist razumela, najprej boste rešili problem če čim prej spokate, greste na svoje in se imate lepo še naprej. Sej po eni strani te razumem ker tud jaz sem za mojo taščo vse prej sam človek ne, ampak vseen je potrebno pokazati mal razumevanja, sej men tud včasih film pokne, ampak vseen se ne spuščam tako nizko kot ona, srečna sem le da živim 200 km stran od nje, ker drugač bi tud jaz verjetno popi.....! zdej pa moraš razumet da je ta otrok njen vnuk in se verjetno do njega obnašata še bolj zaščitniško zaradi tega ker ti nisi njegova prava mati, sej veš kako mnenje imajo stari ljudje o mačehah, spomni se pravljice o sneguljčici in njeni mami. Svetujem ti sam da ohraniš mirne živce, se z svojim partnerjem zaradi tega ne kregaj, glavno je da vidva (vi trije) ostanete skupaj.
|
|
|
|