Anonimen -> ambiciozne mame.. (14.12.2006 7:46:49)
|
pozdravljene, malo razmišljam o včerajšnjem "meetingu" mamic, kjer smo se zbrale štiri mamice z otroci podobnih starost (od 1-3 let) in ugotovitev : Sem edina mama, ki nima pojma kaj bo njen otrok, ko odrase! Edina mama, ki nima otroka še nikamor vpisanega ( baletna pripravljalnica, glasbena igralnica, telovadba za najmlajše) Ne vem, kaj mu leži ( ja cefranje rož, pobiranje drobtinic..) Skratka sem se počutila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Razmišljam nekako tako, da je družba mame in očeta, skupno igranje, preživljanje časa najboljša "pripravljalnica", pa tudi si ne predstavljam, da bi ob 16. 30 prišla domov, spakirala malega, ga odpeljala na delavnico, 1 uro šla (kam, na kavo ????), pa ga spet spokat v avto , pa domov....kdaj pa bi bila skupaj ? Ma ne vem, se mi zdi, da samo nekaj forsira -jo -mo otroke, pri treh morajo znati angleško, po drugi strani pa imajo še dudo.... Daj povejte mi vaše mnenje o napisanem? Kdaj je smiselno vključiti otroka v kakšno dejavnost? Tiste, ki jih peljete (kam) in kako sfolgate. Vidim, da sem spet zabluzila... p.s Na primorskem se rojeva en krasen dan, pozdrav vsem A.
|
|
|
|