Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Pri G v ZD (torej ne privat) sem jo dobila brezplačno in to v 9.tednu ob prvem pregledu. Takoj je vpisala vse podatke, ki jih je imela do tega trenutka in posebej poudarila, da moramo imeti nosečnice materinsko knjižico povsod zraven, kajti če pride do česarkoli (ali celo prometne nesreča ali podobno) ima lečeči zdravnik vse podatke o nosečnosti takoj zraven in se lažje odloča o zdravljenju...
Kaj pa delajo privatniki, kaj vse računajo, to pa je že drug problem.
Jaz hodim privat in sem jo tudi plačala 1500 SIT. Se pa ne sekiram , ker mi naredi ogromno UZ-jev. Privat G v Škofji Loki je neki moji prijateljici naredila samo 3 UZ-je . Meni se to zdi absolutno premalo.
3x brazplačno, prvič so jo dali sami od sebe, drugič je sestra rekla, da mi da staro, novo bi si moral kupiti, tretjič je sestra rekla,da mi jo da, če bo G, tako naročila. Hodim k privat G s koncesijo.
kakšne pa so te tanove oz. tastare? jaz imam (zastonj) dve temnomodri z mamo & dojenčkom. je pa res, da so v enem letu naredili par nefunkcionalnih sprememb - najprej je že barva malce bolj vijolična, font je malo drugačen. a to so tanove ali gre za kaj drugega?
Jaz sem jo prvič (leta 2000) dobila brezplačno, letos pa sem jo morala kupiti v založbi - cca 1.400,00 Sit. Obakrat pri istem ginekologu (privat, koncesija). Sem imela pa cela 2 brezplačna UZ-ja, NS 15.000,00, tretji UZ sem sama plačala -7.000,00. Bravo naša država, dobro skrbi za rodnost! Če bi stroške za tisto razsvetljavo (novoletno mislim) v LJ malo preračunali, bi tudi tistim, ki rodijo v LJ pa niso socialni problem lahko dal tistih 60 jurčkov, ki pripada samo socialno ogroženim novopečenim staršem. Malo sem zašla, sorči!
Ti pa še kopiram Pušenjaka; "kolikor vem, MK ni zapisana kot sestavni del programa kot obvezen dokument temveč zgolj kot priporočen, vendar vam ne znam povedati kako je to konkretno financirano. S finančnimi problemi se namreč sam ne ukvarjam. Menim, da bo pravi naslov za odgovor na vaše konkretno vprašanje zdravstvena zavarovalnica. Vkolikor imate do MK pravico iz naslova obveznega zavarovanja lahko zavarovalnici samo pošljete račun in ga bo le-ta vam poravnala, dotičnemu zdravniku pa bodo od plačila drugih uslug odšteli razliko."
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?