Zmrznjen jogurt? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj



Sporočilo


Jančika_ -> Zmrznjen jogurt? (5.1.2007 21:18:42)

Kako se obnese, če daš sadni jogurt v zmrzovalnik? Ne mislim, da bi ga potem odtajala, ampak kot nekakšen sladoled. Je treba pokrovček prej odstraniti ali ne kipne toliko?

Imam namreč par jogurtov, ki jih očitno ne bo nihče pojedel, pa jih ne bi glih stran metala. Pojma nimam, zakaj sem jih sploh kupila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Vsake toliko me napade, da bi pri nas jedli jogurte, potem jih pa samo gledamo[sm=smiley24.gif]...




Meggi -> RE: Zmrznjen jogurt? (5.1.2007 21:22:50)

Umisl si živega čun..., se bo redil,...... vi pa pol meso,... spet čun.. ker ga baje tud ne jeste če mam prav.

Ej men se isto dogaja. Sam jaz včasih zvečer, mi paše neki mrzlega, al pa kdaj vmes. Božični mi je bil zdej full dobr ali pa ta lca borovničev. Seveda od Arje vasi- stali so mi taki sluzasti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 

Poskusi pa poročaj. Mogoče bi jih sam mal odprla?




Jančika_ -> RE: Zmrznjen jogurt? (5.1.2007 21:29:23)

Ja, un čunek bi moral sebe sebe pojesti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Pri nas ga ne bi noben.

Ej, moj mož se pali tudi samo in izključno na božični jogurt[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Torej je jogurte enkrat na leto[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Jaz jogurtov itak ne maram, če že, potem maznem kakega navadnega, sadni so mi kr neki.

Vasja pri babici poje na tone jogurtov, doma jih pa še pogleda ne. Ne pomnim, da bi kdaj sploh kakšen jogurt doma pojedel. Edino one tamale Egote v takih flaškah mi je ratalo mu poturiti, češ da je to sok. Ker je moral zaradi rota virusa probiotične jogurte jest.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.1.2007 21:33:37)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Jančika_ -> RE: Zmrznjen jogurt? (5.1.2007 21:35:39)

Sem hotela zdajle dat te jogurte v zmrzovalnik, pa najprej ugotovim, da sploh ni placa, potem pa še, da jim je potekel rok uporabe.....pa je problem rešen[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].




Jančika_ -> RE: Zmrznjen jogurt? (5.1.2007 21:37:28)

Aha, Bagi, viš, na to se tudi nisem spomnila, saj res. Še v reklami se s tem hvalijo.

No, ko bom naslednjič pozabila, da pri nas ne jemo jogurtov, grejo na hladno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




pearl -> RE: Zmrznjen jogurt? (7.1.2007 21:19:24)

Če mi ostane kak jogurt napravim jogurtovo pecivo, ali pa šarkelj, namesto mleka dam jogurt in je božanski, pa tudi če kak dan zamudim rok uporabe, saj se itak prepeče pa je OK.




eya -> RE: Zmrznjen jogurt? (7.1.2007 21:21:47)

IZVIRNO SPOROČILO: pearl

Če mi ostane kak jogurt napravim jogurtovo pecivo, ali pa šarkelj, namesto mleka dam jogurt in je božanski, pa tudi če kak dan zamudim rok uporabe, saj se itak prepeče pa je OK.



Kaj pa recept? A se da tako porabiti tudi sadne jogurte?




pearl -> RE: Zmrznjen jogurt? (7.1.2007 21:27:57)

V jogurtovo pecivo se krasno podajo sadni jogurti, še posebej če nato potrosiš še s sadjem iz katerega je jogurt. Borovničev je super, pa tudi maline se dobro obnesejo. Pri šarklju pa izključno uporabim navadni jogurt.
Za recept pa poglej na kak kuharski forum, so ful dobri recepti.




Stran: [1]