Anonimen -> RE: Kako glede denarja? (12.1.2007 22:37:33)
|
anonimna nad mano, se popolnoma strinjam s tabo! Halo...350eur za njegove stroške, pa rekla si da sta šla k tvojim staršem, ker je več prostora pa ni najemnine...kakšen bik pa ja more bit, da tolk poje pa umaže na mesec...joj joj... kar se tiče denarja glede NS, mu pa pomoje tud nisi razložila kakšen pregled je... kar se tiče denarja zate in tvoje potrebe...ne vem no...če si študentka...a ne morš dobit štipendije...ali pa delat preko štud.servisa? pomoje bi ti takrat dost raje kaj primaknil... malo se mi zdi, da so te starši do sedaj kar pošteno razvajali...sedaj pa ko si noseča so mnenja, da mora to počet tvoj fant...(kar seveda spet ni nujno...za otroka ja, tebe pa ni nujno, je njegova dobra volja) kar se pa tiče besed vseh mojih predhodnic pa majo tud prav...kaj si razmišljala o tem preden si zanosila? to bi morala že kdaj razčistit, sam kot imam občutek si vzela vse to kot samoumevno...so sedaj so skrbeli zate starši, sedaj bo pa on, kr pač nosiš njegovega otroka... ne jemat vsega tega kot slabo kritiko, raje malo premisli o tem moj nasvet pa je ta, čimprej se vsedi dol z dragim in se pogovorita o tem, kasneje s starši, kako bodo prispevali vnaprej, če sploh bodo...kasneje pa še najbolje, da se vsedete za mizo vsi skupaj in se o tem odkrito pogovorite, ter si zastavite neke točke, katerih se boste kasnee držali, ker drugače bo res problem ko bo otrok na svetu pa veliko sreče in potrpljenja pri pogovoih, ter seveda srečno in še bolj mirno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]
|
|
|
|