LUNA06 -> RE: Januarčki in januarčice 2007 (11.6.2007 8:09:22)
|
Ojla! Joj kako hitro gremo vikendi mimo.Smo kar užival.V soboto smo bliu Bovcu, tata je leteu in prevažal turiste z avionom, midva sva pa šetkala in se igrala z eno punčko.Zdaj bojo v BOvcu kmali zaprli zračni prostor, ker bodo Američani (baje Walt Disney) snemali en film.No sej jih je že dosti tam in so se že pršli prevažat za avionom, dokler še lahko.No včeraj pa smo bli na jagodni nedelji n Jančah, popoldne pa sem šla po borovnice.Joj kok časa jih že nism nabirala.Zdej bom lahko spet spekla pito, no ravn prou, k gremo na en obisk, pa nesemo samo to. Urša08 si pa ubrala zanimivo taktiko glede uvajanja GH.Mi smo večinoma začenjale z jabčki.Vsaj jaz se nekak držim pravil kdaj naj bi kaj probali in češnje so na vrsti po 6M, krompir ravno tako.Za tako starost so priporočljiva jabolka, banane, hruške, po 5M pa še marelice, slive, breskve, melona.No sej če ni težav OK, čeprav bi jaz na tvojem emstu vseeno nadaljevala z jabolkom. Kar se pa zelenjave tiče, pa nam ne gre nikamor, korenček še spravi dol, z drugim se pa kar davi, tko da bom še malo počakala, al pa mu dajala notr jabolko ali banano.Ja na ceu obrok GH...kaj pa vem, po enem mesecu recimo al pa malo prej.
|
|
|
|