atena777 -> RE: Januarčki in januarčice 2007 (8.7.2007 21:28:16)
|
Hojla zaspanke. Vikend pa nobene nikjer. Ziher se kje hladite v senci, ker nobene nikjer ni. Mi smo danes usli pod Roznik, res dobra klima,hlad pride z Roznika dol. No ta teden ki prihaja bo v znamenju organizacije rolanja. En dan se zmenimo za rolanje ob 9h. Midva ne moreva edino v četrtek, ker imava pediatra in ne vem ali tudi cepljenje. Prijave zbiramo do zapolnjenih mest (stevilo mest pa ni omejeno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ). Nato pride na vrsto Celje. Ljubljancanke gredo pogledat kaj delajo stajerske januarke. Edino bi jaz počakala na ZIMO, ker vem, da si ona ful želi iti tja. Pogoj je tudi, da so stajerke doma in ne npr skoraj polovica na dopustu. Razen, če ve vztrajate zaradi blizajocih se akcij. Samo morajo štajerke najprej malo povedati kako dobro so založene njihove štacune v primerjavi z Avstrijo npr, ker mene ta SLO res ne gane ne vem kaj, vedno imajo slabo robo na razprodajah. Nas David je super, vsak dan napreduje ful. S tatijem sva zelo ponosna nanj. Pozna se, ker se ogromno ukvarjava z njim, predvsem zdaj, ko sva bila na morju je imel aktivnosti polne pocitnice. In je tudi ful napredoval. Toliko, da je na fth rekla, da kar se nje tice, smo po njenem mnenju zakljucili. Se na razvojni povedo kako in kaj pa bomo videli, to je pa jutri. Se beremo. Pa ne prevec lenariti!
|
|
|
|