Spona (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja



Sporočilo


bajsek -> Spona (25.1.2007 7:24:00)

Heloo

Spet haz in ja še kar nisva naročila kuhinje. Sva jo včer v sponi gledala in naju je prišli kar ugodno - 810.000 če naročiva do konca meseca drugač pa 10 procentov več. Sam ne vem kžkaka je kaj kvaliteta, tko na prvi pogled zgleda kar ok. A ma kera spona kuhinjo, a je ok?
lp




Anonimen -> RE: Spona (25.1.2007 7:34:49)

Hoj.

Midva sva tudi gledala kuhinje pri Sponi,na koncu sva jo narocila pri Panlesu,kjer sva  prisla skoraj 150 000 sit ceneje kot pri Sponi.Sicer ne vem za kaksno kuhinjo sta se odlocila,ce bosta imela te stoparje v elementih ali ne,tile stoparji so veliko boljs ekvalitete v panlesu kot sponi.Sicer pa ima svakinja sponino kuhinjo dober mesec in je zadovoljna z njo.

lp




total -> RE: Spona (25.1.2007 9:35:09)

Midva sva jo tut gledala sam men kvaliteta in dizajn ni bil všeč.




BLAŽIKA -> RE: Spona (25.1.2007 12:42:54)

Jaz jo imam že 4 leta in je kuhinja zelo dobra. Odvisno za kakšen rang cenovni se pač odločiš. Sem pa zelo razočarana in JEZNA na njihove monterje ker so za en K.... Če nebi imela okrog sebe ljudi ki se malo spoznajo v montažo, bi še kuhinja sedaj bila nareta na pol. GROZA koliko živcov so mi pojedli tot[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]i pri sponi.Nikoli več tja.
Kuhinja pa je super.




bajsek -> RE: Spona (25.1.2007 13:59:22)

Čao!

LEina, a vidva mata tiste "gumbke" na zgornjem robu, k potem počasi spustijo predal, al mata prav tista vodila za zapiranje brez loputanja? Ker midva sva se odločla za ta vodila in v sponi so za doplačat (ne vem točni kok je komad).
Jst glede monterjev nimam skrbi, ker moj dragi se na te zadeve spozna in bo zihr skoz zraven in bo težil dokler ne bo ok.
Bova pa šla še v Panles pogledat - kje pa je to?
lp




Anonimen -> RE: Spona (26.1.2007 19:14:54)

Hoj,
Nimava nobenih gumbkov prav taksna vodila imava.V Panlesu so pri dolocenih tipih kuhinjah ze zraven,pri najini je bilo tako.Zdaj odvisno od modela za kaksnega se odlocita.Lahko mi pustis mail pa ti posljem slikco najine kuhinje,ce zelis.

PANLES TRADE doo pa najdes v Celju,Rogaski Slatini in Ljubljani.Ce vama je kateri blizu povej pa ti se tocen naslov in telefonsko prepisem s prospekta....

lp





bajsek -> RE: Spona (27.1.2007 12:31:50)

Čao!

LEina moj mail: katja.kop@siol.net
Prosim pošlji slikico, pa kok sta dala! Sem pa že zvedla kje v lj je, na dolenjski cesti a ne? Ne vem točn kje, ampak sej je verjetno večja štacuna pa se vidi.
greva tja v ponedeljek dopolda!
lp




Stran: [1]