jezna (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček >> Razvoj otroka, razvojna ambulanta



Sporočilo


livia -> jezna (25.1.2007 19:59:39)

Pediatrinja je rekla, da tamalo peljem v razvojno, ker ko stoji ima gležnje ful zvite (preveč gibljiv gleženj). Klicala sem v razvojno in so nas naročili 8.3. Halooooo????? Čez mesec in pol!!! To je samo teden dni predno morem nazaj v službo. Se mi zdi prav škoda, da že ta čas ne morem kaj delat z njo, da odpraviva napako.
A je možno, da mi zaradi tega podaljšajo porodniško?




Anonimen -> RE: jezna (25.1.2007 20:02:31)

ja imajo vrjetno vrste a ne? kaj pa samoplačniška varianta in potem zhtevaš od zzzs denar nazaj? tako je v kranju za uz kolkov! prvi uz so hotl dat pri pol leta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ja če plačam pa lahko takoj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]




anajmad -> RE: jezna (25.1.2007 21:44:33)

Sigurno bi te morali prej vzeti na pregled,ker bosta sigurno obiskovali NF. Jst bi na tvojem mestu mal zatežila. Reč,da tamala sploh ne more hodit in da tebe in tvojo pediatrinjo ful skrbi. na podlagi tega,če ima res gleženjčke zvite in če bosta obiskovali NF ti lahko podaljša porodniško.




POKPOK -> RE: jezna (26.1.2007 13:30:20)

Pojdi nazaj k pediatrinji. Naj ti na napotnico napiše nujno. Potem pa nesi napotnico v RA. Sedaj v času viroz in vsega mogočega, se zna zgodit, da vaju takoj vzamejo. 




DrejcDrejc -> RE: jezna (27.1.2007 18:24:06)

V RA res naročajo za ful naprej... imajo očitno gnečo. Če ti ne uspe s teženjem, morda greš samoplačniško kar do kakšne fizioterapevtke, da ti pokaže, kako ravnati v taki situaciji. Podalljšanje porodniške pa dobiš na podlagi izvidov iz RA, kolikor vem. Torej bi te moral kmalu vzeti, pa še 30 dni pred potekom porodniške moraš dat vlogo za podaljšanje - se mi zdi.




Stran: [1]