Kam na dopust za 4 dni, če ne smučaš a obožuješ sneg (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

Minki -> Kam na dopust za 4 dni, če ne smučaš a obožuješ sneg (2.2.2007 22:22:11)

Živjo,

prosim za pomoč, ker se ne morem odločiti kam naj gremo na dopust (ati, mami in 2 letni Nejc) naslednji vikend oz. za 4 dni. Obožujemo sneg ne znamo pa smučati, radi se sankamo. Všeč nam je kmečki turizem. Ima kdo kakšne izkušnje iz kmečkega turizma na področju Pohorja oz. Rogle, tam namreč še nismo bili?

Lp[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

barbara b -> RE: Kam na dopust za 4 dni, če ne smučaš a obožuješ sneg (3.2.2007 7:04:12)

Mi bi tudi nekam šli, ampak bi radi še plavali zraven. [sm=jezicek.gif]

Primoza -> RE: Kam na dopust za 4 dni, če ne smučaš a obožuješ sneg (3.2.2007 7:53:41)

Za tiste ki bi plavali je izbira Rogla ali Bohinj. V Bohinju zna biti premalo snega za kako sankanje v dolini, Rogla ga ima za zdaj dovolj.

al1* -> RE: Kam na dopust za 4 dni, če ne smučaš a obožuješ sneg (3.2.2007 9:02:41)

Ali pa greste v Zreče - imajo terme, Rogla je blizu, tudi precej turističnih kmetij je v bližini Zreč.

Minki -> RE: Kam na dopust za 4 dni, če ne smučaš a obožuješ sneg (3.2.2007 11:25:39)

Rogla oz. Zreče je fino ja, samo ne poznamo tamkajšnjih krajev pa bi rada da mi kdo da kakšen namig, če je že kje bil in ima dobre izkušnje.

Stran: [1]