tepih (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti



Sporočilo


zverinca -> tepih (6.2.2007 19:32:18)

V dnevni sobi imamo (za moje pojme lep) temno moder tepih. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] je le, ker se vidi res vsako smetko, ampak ok, posesamo in je.
Problem je nastal, ko je začela zver jr. 'mazat razmočene' piškote, pa sem kar hitro z mokro krpo podrgnila, samo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] neče ven.

Sprašujem vas, katero čistilo bi bilo recimo primerno za take temne tepihe, da ne bi barve poškodovalo, al pa še huje barve spustilo v parket.
Ja, vem, lahko nesem v čistilnico, samo to ne morem vsak teden počet...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] fajn bi blo met kako čistilo, na 'dohvat ruke'...




Anonimen -> RE: tepih (6.2.2007 20:20:12)

Jaz tepih čistim z vanishom pa mam zelo pisan tepih(bel, rdeč, siv, črn) pa ne gre nič barva dol na laminat niti obledi ne. Tam k je belo je še vedno belo in črno črno. Se mi zdi da so barve še izrazitejše.




Miss Piggy -> RE: tepih (6.2.2007 21:28:37)

Tudi jaz imam temno moder tepih, vmes pa mal bez barve. Super se ocisti z Vanishom za tepihe, kot je omenila karin24, so barve se bolj izrazite, zelo lepo disi, pa tud nic nam ni spustilo na parket.




Anonimen -> RE: tepih (6.2.2007 21:31:11)

Ja, jaz tudi z Vanishom, imam pa moder volnen tepih.




Miška76 -> RE: tepih (6.2.2007 22:22:10)

Ja, zdaj bo šlo težko kaj ven, ker si že takorekoč zaprala na en način[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Svetujem pa ti Omino Bianco-Oxy, zeleni sprej za madeže.




Anonimen -> RE: tepih (6.2.2007 22:32:27)

hehe zakaj bi pa vsak teden nosila v čistilnico :) js mam tut temno moder tepih v dnevni ki je bolj igralnica, je namazan od piškotov pa do bruhanja. pač ko se zgodi mal obrišem in z mokro cuno zdrgnem. 1x na pol leta ga pa nesem v čistilnico in pripomnim da je fejst umazan in pol sam rob pogleda in reče ja pa res :) hehe!




zverinca -> RE: tepih (8.2.2007 10:53:03)

Ma sej to, ker je tepih tudi področje igranja moje zverine jr. se gor najde svašta, hehe, res od bruhanja do piškota. Pa bom probala vanish, da vidmo. Edino skrbi me, kako hitro se posuši, če sčistim zvečer, bo do zjutraj suho, da me ne bo skrbelo da mala lazi po vlažnem, pa tudi da ne prenaša z rokicami po sebi, še huje v usta..?




Stran: [1]