Smrdljive Pamperske (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo



Sporočilo


Zamima -> Smrdljive Pamperske (20.2.2007 17:59:27)

 
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]  mater sem jezna kot 100 hudičev!
Danes sem odprla Pamperske malo večje 5-9 kg sem jih imela doma, pa so bile prevelike, zdaj pa so ji prav. No, v čem je problem? Sem imela manjše pamperske in so bile super. Te tavečje pa ko se Zala malo polula smrdi na metre daleč!
Pri nobenih plenicah do zdaj ni kr smrdelo od nje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] , te pamperske pa so zanič al kaj za vraga!?!?

Jo še bolj pogosteje previjam danes, ker je res obup tole [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] .
Jo previjem po 5 minutah že smrdi![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Še dobro, da ni še kakala, ker pol bi me ša res na rit vrglo po moje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Maxica -> RE: Smrdljive Pamperske (20.2.2007 18:23:17)

Po čem pa smrdijo?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 




natasar -> RE: Smrdljive Pamperske (20.2.2007 18:29:16)

Meni isto smrdijo, ko odprem paket ali pa ko uporabljam neke druge plenice in spet prešaltam na Pampers. Včasih zvečer moram kar v plenico pogledat, če se ni pokakala, ker res nisem prepričana, tak poseben vonj imajo. Sem pa že večkrat rekla, da ne bom kupila, ampak me vedno premami akcija. Sem pa opazila, da imajo poseben vonj samo vijolične Pamperske. Prijateljice tega ne opazijo in so zadovoljne z njimi.




Zamima -> RE: Smrdljive Pamperske (20.2.2007 18:41:47)

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Po čem pa smrdijo?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  



kot bi bila nonstop polulana [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], sem ji zdaj Huggies dala not da preverim, kateri vrag je zdaj to[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]




sazi -> RE: Smrdljive Pamperske (20.2.2007 18:53:02)

Meni so tudi vedno smredele, zato jih ne uporabljamo. Sploh nisem vedela ali je polulan ali pokakan ali nič - samo smrdele so. Newborn so bile super, od tam naprej pa... Kot rečeno, jih pri nas nimamo. Beauty baby ne smrdijo in pri našem malem tudi ne spuščajo - ne podnevi ne ponoči. 




krfjolca -> RE: Smrdljive Pamperske (20.2.2007 19:08:13)

Katere Pamperkske pa imaš in kje kupljene? Jaz sem imela zadnjič zelene iz Mercatorja, pa so tudi ful smrdele ko se je polulal. Sem pa kupila vijolične Pamperske v Millerju, pa so super! Jih imamo za ponoči in za kam ven. Za doma pa Huggies.




Zamima -> RE: Smrdljive Pamperske (20.2.2007 19:12:12)

imam zelene pamperske (5-9 kg), kje pa so kupljene pa ne vem, ker sem jih dobila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Vesna -> RE: Smrdljive Pamperske (20.2.2007 19:22:22)

tudi meni pamperske smrdijo,imama raje lumpi,prav zaradi tega vonja.ne vem zakaj je tako,ampak smrdijo,kot sto[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].




Zamima -> RE: Smrdljive Pamperske (20.2.2007 19:24:32)

Kaj pa Šparove? Beauty baby ali kaj so že? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Od koliko št. dalje so? oz. za koliko KG?




Zamima -> RE: Smrdljive Pamperske (20.2.2007 19:28:11)

pretty baby so menda [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




krfjolca -> RE: Smrdljive Pamperske (20.2.2007 19:30:12)

Jaz sem zadnjič kupila Milerjeve, pa so totalno zanič. Trde, neudobne, pa še očitno mu ne pašejo na rito, ker čisto vsaka premoči pri strani.

Res poskusi ActiveFit Pamperske iz Muellerja. Meni so super, ker so mehke, vpojne, imajo tisto mehko mrežico čez vpojni del, pa elastične trakove za zapiranje. Nasploh pravijo, da so vse plenice v Millerju in DMu boljše, kot kake Mercatorjeve, ker so delane za nemški trg.




Strawberrie Cherrie -> RE: Smrdljive Pamperske (20.2.2007 19:35:32)

Ne samo da smrdijo (hvala Zamima, da si še ti opazila, in da nisem jaz nora[sm=hudicek1.gif]), še premočijo na vsake pol ure! Jaz sem tako srečna, da imam 10km do prve trgovine na avstrijski strani -> njihove MIDI so prav super.
Mullerjeve tut men niso všeč, Olana od DM so za vstran vrečt, dm nekaj Baby premočijo in povzročijo pleniščni izpuščaj, Huggies so mi plastične[sm=zmeden.gif], lumpija še nisem kupila.
Sploh ne vem, kaj naj dam malemu od SLO plenic na rit!




krfjolca -> RE: Smrdljive Pamperske (20.2.2007 19:39:39)

A si probala Huggies Soft&Dry? Meni se niso zdele plastične [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Zdaj imam zelene z motivi medvedka Puja, pa so ful trše od Soft%Dry.




Strawberrie Cherrie -> RE: Smrdljive Pamperske (20.2.2007 19:42:05)

Krfjolca: 2 sem imela nekaj Huggiesk -> vijočlične z motivom morskih živalic -> pa se mu je tista plastika za pripopat pleničko (če veš kaj mislim, kar v nogico zarila, pa mu niso bile premajhne. Tako da jih imam še zdaj okoli 30doma...če jih katera ali kdo želi...

Soft&Dry še nisem poizkusila, mogoče bi pa bile OK?




Zamima -> RE: Smrdljive Pamperske (20.2.2007 19:47:32)

Evo huggieske sploh nič ne smrdijo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image],....
Defenitivno Pamperske smrdijo! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]




Strawberrie Cherrie -> RE: Smrdljive Pamperske (20.2.2007 19:51:16)

Ne, saj Huggieske ne smrdijo...meni so plastične [sm=smiley36.gif], pa da ne bo pomote, res sem poizkusila samo 2 -> vijolične z motivom morskih živali.




frufru -> RE: Smrdljive Pamperske (20.2.2007 19:53:21)

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Ne samo da smrdijo (hvala Zamima, da si še ti opazila, in da nisem jaz nora[sm=hudicek1.gif] ), še premočijo na vsake pol ure! Jaz sem tako srečna, da imam 10km do prve trgovine na avstrijski strani -> njihove MIDI so prav super.
Mullerjeve tut men niso všeč, Olana od DM so za vstran vrečt, dm nekaj Baby premočijo in povzročijo pleniščni izpuščaj, Huggies so mi plastične[sm=zmeden.gif] , lumpija še nisem kupila.
Sploh ne vem, kaj naj dam malemu od SLO plenic na rit!


prešaltaj na bombažne pleničke. Mi mamo racmanke, te za enkratno pa samo na potepanju, pa takrat poba obema ful smrd, ko se podela. Je le kemija not, pa steče reakcija. Tako sem vsaj nekje brala. V bombažnih pa ne smrdi, samo kakec jaz zavoham, ko ga pridela. Mam zgleda bolj lovski nos, ker R ga ne zavoha.




Zamima -> RE: Smrdljive Pamperske (20.2.2007 20:00:12)

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Ne, saj Huggieske ne smrdijo...meni so plastične [sm=smiley36.gif] , pa da ne bo pomote, res sem poizkusila samo 2 -> vijolične z motivom morskih živali.


Jaz imam huggieske z motivi Mikimiške pa še čist lepo se ji prilegajo, Pamperske pa so kar nekaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], še lepo jih ne gre gor naštimat, če me razumete[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], Res je, da so tanjše ampak zato nič boljše[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]




ElaM -> RE: Smrdljive Pamperske (20.2.2007 20:05:36)

Ja, res smrdijo, kot bi otrok bil non stop polulan. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
Jaz zdaj tudi hodim v millerja po plenice, isto Pamperske samo so delane v Nemčiji, in imajo tudi elastične trakove, te ki jih pa prodajajo druge trgovine so pa delane mislim, da na Poljskem in so res za en drek.




MALINČICA -> RE: Smrdljive Pamperske (20.2.2007 20:11:44)

Evo, meni se isto dogaja. Do sedaj so mi še najboljše huggies. Od lumpija, pa pretty baby(ki so itak iste), pa pampreske...
Sem zadnjič bila pri zdravniku, pa sem imela pamperske in je ful smrdelo po urinu, ker je pač lulal v plenico. Mi je kar nerodno postalo, kot da ga redno ne previjam.
Pampers sucks!!!




Maxica -> RE: Smrdljive Pamperske (20.2.2007 20:14:44)

No, vidiš, jaz pa nimam teh izkušenj s pamperskami. Edino enkrat se mi je zdelo, da smrdijo po enem acetonu, drugače pa ne.
Zdaj pa uporabljamo te ta vijola, Aktive fit, so pa res za pohvalit, niso še prepuščale in nasploh so super.




Anonimen -> RE: Smrdljive Pamperske (20.2.2007 20:55:01)

MAxica mi tudi te vijoličaste uporabljamo ker me do zdaj še skoraj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  nikoli niso pustile ne cedilu. V bistvu so me samo 1x. In to predvčerajšnjem ponoči, ko dete ni hotelo samo zaspati nazaj, pa sem ga dala na sebe da se malo pocarta in na meni zaspi, in medtem ko je noge držal narazen, sem naenkrat začutila nekaj toplega med nogami [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] . PA sprva sploh nisem vedela kaj je, ker do zdaj še niso zatajile. Verjetno sem mu narobe gor dla plenico.

Irmy vijolične pamperske imaš zdaj tudi v šparu in mercatorju in so cenejše kot v müllerju. Kvaliteta je pa enaka.




Marogica -> RE: Smrdljive Pamperske (20.2.2007 20:59:02)

Mi smo že skoz na Huggies-kah in to pri obema otrokoma. Pamperske so premočile in se mi niso zdele ne vem kaj posebnega. No, saj najbrž tudi Huggies niso, vendar smo mi zadovoljni z njimi.

Zamimam, kaj pa če je ta mala kaj takega jedla oz. si ti kaj takega jedla, pa ima urin bolj močan vonj?




Zamima -> RE: Smrdljive Pamperske (20.2.2007 21:11:05)

Marogica, ko ji dam gor Huggiske je čist OK, je pa nonstop samo adaptirano mleko, je stara komaj 3 mesece [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Naja31 -> RE: Smrdljive Pamperske (20.2.2007 21:33:27)

To sem tudi jaz že slišala, ampak jaz nimam takih izkušenj.
Na zelenih pamperskah iz Mercatorja smo že od začetka, pa nismo imeli nobenih težav. Zdaj, ko se active fit dobijo tudi v Mercatorju, pa te kupujemo. In so res boljše.
Prej se mi nikoli ni dalo hoditi čez celo mesto v Muller samo zato da bi kupovala plenice.




Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>