Čiščenje organizma (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


1ksantipa -> Čiščenje organizma (27.2.2007 21:42:57)

Sem mal brskala po enem forumu o postih in našla tole o čebulni juhi, s katero se čistiš in obenem hujšaš. Pozna to kdo in kaka je učinkovitost?

debelost je posledica nepravilne prehrane. Najprej moramo očistiti telo vseh strupov, nato pa začeti s pravilno prehrano. To naredimo tako, da si v en liter vode zamešamo žličko soli in popijemo po 2 dcl naenkrat. Ko tega zmanjka nadaljujemo samo z vodo. Kar se tiče hrane pa takole: Na suho prepražimo 1,5 kg čebule. Da se ne prismodi po kapljicah dolivamo vodo. Ko je dovolj spražena jo zalijemo z vodo, osolimo in po mili volji začinimo z začimbami. To jemo 3x na dan s kruhom. Lahko se vsakič napokate do sitega. To ponavljamo 3 dni, da se nam telo očisti in se nam uravna prebava. Nato par dni nadaljujemo s svežim sadjem in zelenjavo, nato pa počasi preidemo na kuhano hrano. Strogo so prepovedane živalske beljakovine vključno z mlekom, vsemi mlečnimi izdelki ( jogurt, skuta, smetana,sladoled....) še posebej strogo prepovedana pa so jajca. Iz navedenega torej lahko sklepate, da se sme uživati le vegetarjanska hrana vsa živila živalskega izvora pa so za človeško telo strup.
 
Sol je navadna morska. Ko spiješ ta liter pij navadno vodo kolikor ti srce poželi. To delaj tri dni. Tudi juho jej tri dni. Če jo poješ prvi dan skuhaj po istem postopku še eno tako porcijo. Tega se lahko naješ do sitega in seveda bodi v bližini wc školjke. Telo se bo namreč čistilo. Sadje in zelenjava štiri dni če zdržiš, sicer preideš počasi na kuhano hrano. Brez živalskih beljakovin pa pomeni to, da črtaš vse meso vključno z ribami in morskimi sadeži rer vse mlečne izdelke od masla, jogurta, sira itd.... To je potem vegetarjanska hrana. Tako pač je in kdor želi to sprejme in kdor ne, pač ne. Odločitev je na stravi vsakega posameznika.
 




dulcinea -> RE: Čiščenje organizma (28.2.2007 10:13:24)

Kr neki. Saj to je hiranje. Ni čudno, da izgubiš težo. Sicer pa sama ne bi zdržala brez mesa ter druge živalske hrane.




Stran: [1]