RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> GradnjaSporočilo


Dadi -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (25.10.2008 16:06:42)

No midva sva vzela hišo Lumar Carmen 129 s spremembami in hiša že stoji. Sicer še ne živimo notri ampak upam da bomo kmalu. Naj pa povem da je bilo vse narejeno tako kot se gre, nobenih problemov, vse v roku, vse natančno in kvalitetno. To je firma ki jo vodijo ljudje na mestu, ki se spoznajo na svoj posel in so korektni. Pa še zelo prilagodljivi so. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Vse pohvale.
Tinky -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (25.10.2008 18:24:07)

Mi smo se odločili za Libello (sedaj so se preimenovali v Kampa), selimo pa se najkasneje v petek. Z gradnjo oz. montažo smo začeli 4.8.

malania -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (28.10.2008 8:58:01)

A Riko ima kdo mogoče? Kako ste zadovoljni?
frutka_ -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (28.10.2008 9:14:13)

Bi morda bila katera pripravljena napisati ceno in kvadraturo za hiško ter do katere faze ste gradili? Zelo bi bila vesela vsake info.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
HuAnita -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (29.10.2008 14:22:59)

Jap, mi jo imamo:

www.luxhaus.si, je ne morem prehvaliti. Tazadnja je naša. Pač sva razmišljala tako, da gradiva enkrat za vselej, in sva iskala najboljšo rešitev med kakovostojo in ceno. In to je to- Nemški ponudnik, ki se drži dogovorov in rokov, je zelo korekten, svetuje brezplačno, nadzira....
Ko primerjaš cene slovneskih in kakih tujih z njimi, se zdijo predragi za plitev žep, ampak ko bvidiš, kaj zraven dobiš, je vreno vsakega evra. Najboljšo možno peč, masivna zunanja vrata, stopnice, strešno kritino, fasado... Predvsem pa odnos - čim pa zdaj v hiši delajo slovenski' majstri - je pa en drek! Eno samo šimfanje čez prejšnjega, pride ob 14. uri namesto ob 7.00, mah, včasih bi jih - če jih ne bi nujno potrebovala - poslala nekam!!!

Frutka - če te zanima še kaj več - na ZS.
kajča -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (30.10.2008 7:36:14)

Mi imamo Jelovico, individualni načrt (sedaj so vse hiše narejene po individualnem načrtu in ni dražje) in smo ZELLLOOOO zadovoljni, ker je hitro in kvalitetno postavljena in nenormalno varčna in še ugodna hkrati. Dobili smo jo februarja 2007 in se čez eno leto vselili, ker smo vse delali sami. So pa v Jelovici ful profesionalni in ti res znajo svetovati, pa še idejno skico imaš zastonj.
kajča -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (30.10.2008 7:41:19)

Ko se odločata za proizvajalca montažne hiše, preštudirajta, kaj in kakšen material vama nudijo za določeno ceno. Midva, moj je napol gradbenik, sva to naredila in se odločila za Jelovico, ker je material s katerim delajo hiše zelo kvaliteten in ne šparajo, pa je kljub temu zelo ugodna, ti pa predlagam, da tudi data naredit predračun k večim proizvajalcem in nato primerjajta.

Sem pa vesela, da se bosta odločila za montažno hišo, ker časi zidanih hiš so definitivno mimo. Montažna hiša te pride ceneje, nimaš toplotnih mostov, je varčnejša, pri isti velikosti hiše imaš 10% več kvadrature in še tisoč drugih prednosti je.
daloonya -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (3.1.2017 19:31:38)

Zdravo,
TinkiBinki, kako ste kaj zadovoljni s svojo Marles Modern hiško po toliko letih? Kako kaj drži fasada pri tem modernem izgledu brez napuščev?
mpritr1 -> RE: MONTAŽNA HIŠA -ali jo ima katera? (14.8.2019 11:40:37)

Definitivno najprej preverite prednosti in slabosti različnih tipov montažnih hiš... Dejstvo je, da so za montažne hiše cena precej različna in načeloma nižje od klasične gradnje.


Tukaj je zanimiva analiza vsega naštetega: https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/montazne-hise/montazne-hise-cena-prednosti-slabosti-montaznih-his/

Cheers.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]