voziček Storchennest (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju >> Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov



Sporočilo


detektivka -> voziček Storchennest (5.3.2007 9:02:06)

Živjo, sem še ena nosečka z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] .  PDP je julij, dvojčka sta dvojajčna, spol pa bomo upam izvedli čez dober teden na morfologiji. Vem, da je bilo že ogromno govora o vozičkih, ampak v Nemčiji je privat firma, ki izdeluje med drugim tudi vozičke za dvojčke, ki sicer niso poceni (športni voz je cca 800 evrov), mi je je pa eden od modelov zelo všeč (lahek, vsak otrok v svojem sedežu, obračanje sedežev v poljubno stran, barvna kombinacija po želji,...) Zanima me, kakšno je vaše mnenje o vozu, (če se splača dat tok dinarčkov [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image] ? ).

http://www.mehrlinge.de/artikel_detail.php?idx=65&rubrik=3




siskamiska -> RE: voziček Storchennest (5.3.2007 19:23:15)

Živjo,

tudi sama sem v pričakovanju[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] julija, zato te vabim da se nam pridružiš pri julijkah.
Glede mjenja je zelo težko reči, kaj je komu všeč. Meni osebno so ti vozički zelo lepo, sploh model city twin ( mislim da je ta). Cena se meni ne zdi bistvenega pomena, mi je pa zelo važno koliko voziček tehta, koliko zavzame prostora zložen.....
Če se ti zdi da odgovarja tvojim kriterijem, da ima vse kar želiš, pa če ne gledaš preveč na ceno oz. si ga lahko privoščiš......zakaj pa ne?
Jaz bi ga sigurno vzela, če bi zložen zavzel manj prostora, mi pa žal ne gre v avto, zato..............[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] sem se bila prisiljena odločit za drugega.
Meni je všeč[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

lp




mpotocn -> RE: voziček Storchennest (7.3.2007 11:08:58)

TUD MENI JE VSEC VOZIČEK.
NISEM NAJDLA CENIKA-ALI JE TO CENA LE ZA SPORTNI DEL? KOSARI POSEBEJ?

Ja meni je vsec tud Hartan, ki je podoben in cenejši, pa tudi pohvalijo ga.




detektivka -> RE: voziček Storchennest (9.3.2007 14:29:53)

Ja, ta cena je samo za sportni del vozička. Sama imam namen pri nas dokupiti še dve mehki  košari s trdim dnom za prenašanje. ki se pozimi spremenita v vreči za noge.

Tudi jaz sem si ogledovala Hartana in mi je kar všeč, moti me pa enojna streha in enojno varovalo čez cel voziček. Po moje otroka, ko sta starejša, "lezeta" en v drugega (čeprav ne dvomim, da bodo naši dvojčki mirni in zelo ubogljivi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]).

LP




Stran: [1]