neumno vprašanje? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana



Sporočilo


svetlana1 -> neumno vprašanje? (30.9.2004 17:26:46)

Sem tudi nova na RR. Zadnja 2 dni redno visim na tem portalu tema: zanositev, ovulacija, tako da mi je postalo zelo zanimivo brati vaše debate.
Zelo rada bi se vključila v vaše pogovore (branje).
Pred tem pa imam eno neumno vprašanje: namreč, z možem tudi delava na tem da bi zanosila, vendar nama ne rata, moje vprašanje pa je: Ali mora tudi ženska doživeti istočasno ali prej ali kasneje orgazem, da bi prišlo do oploditve jajčeca?

lep pozdrav
Svetlana




Teni_ -> neumno vprašanje? (30.9.2004 17:44:43)

Pozdravljena. Orgazem ni pomemben za oploditev.

Upam, da vama in vsem ostalim čimprej uspe in zagledate :modri:.

LP,
Mojca:rozica:




svetlana1 -> neumno vprašanje? (2.10.2004 17:01:13)

Vsem najlepša hvala za odgovor, sem ga že vedela vendar sam hotela da mi to še nekdo potrdi.:)-:)-:)-

Z možem se trudiva na zanositvi že od februarja tega leta, nisem še bila pri ginekologu zaradi tega, grem pa zdej naslednji teden. Upam, da mi bo kaj svetoval ali pa prepisal kakšne tablete.
Prvič sem slišala za ''klomifen'' tukaj na RR. Zato sploh ne vem čemu služi. Prebrala sem pa, da je dostim pomagal do zanositve, upam, da bo tudi meni.:sloncek::sloncek:
Vsi mi govorijo, največ pa moj mož, da ne smem razmišljati o tem, ampak kako ne razmišljati o tem, ko mi je pa to največja želja. Dosti punc poznam svojih let, ki imajo že otroka in ko jih gledam sem po eni strani ljubosumna, ampak ne v takšnem smislu, da jim ne bi tega privoščila ampak v takem, da zakaj še jaz ne morem uživati take sreče.......
Dosti je za zdej.........
Punce se beremo,......




čaki -> neumno vprašanje? (3.10.2004 11:48:20)

Jaz sem dvakrat zanosila s klomifenom, pa je zmer ratal:duda::duda:. Dobiš ga pa samo za 3 mesec:zmeden:e, nič več tako mi je rekla moja g. Ona pravi, da je to čudežno zdravilo- ženske ga samo v torbici nosijo pa je že noseča. :love: :sloncek: Vprašaj malo tvojo g. naj ti to stvar razloži. Veliko sreče!!! :metulj:




Stran: [1]