RE: 1.dan -DIETA ZELENI SLAP- 20.3. (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


matejagm -> RE: 1.dan -DIETA ZELENI SLAP- 20.3. (21.3.2007 8:23:13)

hahahaha,vsaka se v vino vpikne,tk bo bi same pile al pa ste pile da se iz vina norčujete.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] res smešno tole vino[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Anonimen -> RE: 1.dan -DIETA ZELENI SLAP- 20.3. (21.3.2007 9:31:04)

IZVIRNO SPOROČILO: matejagm

hahahaha,vsaka se v vino vpikne,tk bo bi same pile al pa ste pile da se iz vina norčujete.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  res smešno tole vino[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]


Ma je ja to z vinom očitno res smešno, sam mene to nič ne moti, nikoli nisem alkohola prila pa kaj zdaj, dieta je dieta z vinom ali brez njega.




Rožica I -> RE: 1.dan -DIETA ZELENI SLAP- 20.3. (27.3.2007 14:33:53)

Jaz bi z veseljem šla na to dieto, ampak če bi lahko zraven pila rdečga vinčka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]! Malo heca, punce!

Zdaj pa zares. Če se ne motim, je to beljakovinska dieta, ki pa naj ne bi bila pretirano zdrava na dolg rok. Zato me zanima, ali katera ve, kako dolgo je priporočljivo imeti to dieto?
Morda se celo sama odločim zanjo, ampak sem bolj slab mesojedec (ribe- to že!). Kako pa je z uporabo tofuja?
No, če bo katera znala odgovorit, hvala!




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]