med prvomajskimi na morju (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice



Sporočilo


živa -> med prvomajskimi na morju (3.4.2007 20:40:18)

Hoj!

Naša družina gre lahko čez prvomajske praznike na Cres v eno mansardno stanovanje, kjer pa ni ogrevanja. Za naju z možem bi še nekako šlo, skrbi pa me za malega, ki bo star 15 mesecev. Kako mraz je navadno za prvomajske na otokih? S sabo bi lahko vzeli en manjši kalorifer in manjši električni radiator. Bi vi na našem mestu šli? Jaz si res želim na dopust, ampak ne za ceno zdravja našega otroka.

Lp,

živa




FruityTango -> RE: med prvomajskimi na morju (3.4.2007 20:54:07)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, na vašem mestu bi MI šli [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Mi gremo vsako leto, okoli 27. aprila pa čez prvomajske praznike. S seboj vzamemo kalorifer al pa kakšno drugo pečko in se segreje. Zaradi otročka je fino imeti nekaj takega sabo, ker so stene in s tem stanovanje full mrzli. V parih dneh se fino segreje, mislim pa da letos to ne bo problem, ker v bistvu sploh ni bilo hudega mraza, sedaj pa je tudi že en lep čas toplo.
Mi letos ne gremo za prvomajske na morje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], bi pa šla takooooj, ni boljšega kot morski zrak in dati možgančke na pašo. Dobro da je naša bejba tudi čisto mahnjena na morje, že od januarja navira, kdaj gremo na morje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




petra81 -> RE: med prvomajskimi na morju (3.4.2007 21:01:22)

Ja, pejte, razloge je napisala Fruity tango!! No, mi bi šli!




živa -> RE: med prvomajskimi na morju (3.4.2007 21:03:49)

Problem je, ker je naš tamali non-stop na tleh in šiba naokrog po kolenih - gospodič še ne bi hodil. Tla se pa definitivno ne bodo segrela.

Mah, mogoče pa samo preveč kompliciram in me brez veze skrbi.

Lp,

živa




petra81 -> RE: med prvomajskimi na morju (3.4.2007 21:10:36)

Pač mu daš še ene žabe al eno trenirkico, pa je!! Sej niso tako občutljivi!

Lp, Petra




iva01 -> RE: med prvomajskimi na morju (3.4.2007 22:25:44)

Ja valda da pejte, mi gremo vsako leto,komej čakam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] s seboj pa obvezno vzem tud obleke za mrzle in deževne dni, nikol ne veš kaj te doleti, lansko leto je bilo kr mrzlo za prvega maja, pa še dež je po skoraj celi hrvaški padal.
Kr vzemi kakšen kalorifrček s seboj, čez dan bo že šlo popnoč pa se kr shladi, pa kakšno rezervno dekco, žabice debelo trenerkico tud vzemi.




FruityTango -> RE: med prvomajskimi na morju (3.4.2007 22:28:14)

Ja, lani ga je vreme sračkalo za prvomajske. Full je bil tud mraz in smo imel vsi pečke vklopljene, tako da smo bili v noči na prvi maj celo brez elektrike, Celo noč in cel dan, ker je pregorel kabel v zemlji [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Folk je odhajal množično domov, mi smo pa vseeno vztrajali... pa tudi tokrat mislim da bi..




iva01 -> RE: med prvomajskimi na morju (3.4.2007 22:57:42)

KO samo pomislim na morje, me nekak pogreje vse skupaj, komej že čakam, midva z malim bova letos kr 2 meseca dol, če se bo le dalo, sem se odločla da mal prekinem z delom(delam prek Šs in si to lahk privoščim,) da si mal batarije napolnim.
Upam sam še da bo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] čim več z nama.




lelaval -> RE: med prvomajskimi na morju (3.4.2007 23:25:01)

Mi gemo vsako leto okrog 25.4. in smo čez prvi maj v prikolici. Imamo pa tam kaloifer, tako, da nas ne more zebst. Lani najmlajša ni bila niti leto dni stara, hodila udi še ni, bilo pa je super.




total -> RE: med prvomajskimi na morju (4.4.2007 9:34:29)

Ja kr pejte,mi gremo tut[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].




živa -> RE: med prvomajskimi na morju (4.4.2007 13:19:09)

Smo se že prijavili [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Komaj čakam!

Lp,

živa




Stran: [1]