kaj obleči fantku za krst (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...



Sporočilo


LUNA06 -> kaj obleči fantku za krst (10.4.2007 18:32:09)

Star je 3,5 mesecev, krst pa imamo 20.maja.Ne vem kaj obleči, vem da rabi nek bel prt[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].




tascha -> RE: kaj obleči fantku za krst (10.4.2007 19:55:24)

Mi smo ga oblekli v svetlo modre kavbojkce in svetlo modro jopico, da je potem to lahko še nosil. Ja rabi pa neko belo cunjo - to je lahko ali plenica, ali bela majčka za položit na prsi, ali bel prtiček, skratka karkoli belega (nedolžnost).[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




marsovcek -> RE: kaj obleči fantku za krst (10.4.2007 21:07:33)

Za krst potrebuje svečo, ki jo ima nato še pri prevemu obhajilu in prt, ki se boloži na trebušček. Lahko je namesto prta kaj drugega, punčke nekateri oblečejo v belo oblekco. Če si iz Lj imaš blizu zmajskega mosta trgovino Zvon, kjer imajo to dvoje v kompletu ter še ostale stvari, ti bodo vse razložil.




babylove -> RE: kaj obleči fantku za krst (10.4.2007 22:15:16)

Naš je bil pri 6 mesecih v kostimčku iz belega satena: hlače, srajčka s prišitim metuljčkom in izvezen telovnik. +copatki iz satena.  Sem ga najprej tudi mislila kar v kavbojke dat, ker je krst prišel tako na hitro in smo bili čisto nepripravljeni. Ampak potem sem videla, da bi mi bilo strašno žal, če ga ne bi slovesno oblekla. Prvič zato, ker mu je oprava izredno pristajala in tudi zato, ker je bil krščen s 3 drugimi otroci in so bili vsi v slovesni opravi.

Glede belega prtička so pa meni podali povsem drugačno razlago.




Stran: [1]