"ugodnosti" za dvojčke (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dvojčki, trojčki, četverčki



Sporočilo


CUKRČEK -> "ugodnosti" za dvojčke (13.4.2007 15:51:44)

Ojla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Mene pa zanima, kakšne "ugodnosti" pripadajo dvojčkom oz. staršem dvojčkov? Različna podjetja naj bi namreč namenila nekakšna darila za dvojčke. Kolinska baje da cenejšo otroško hrano (brez davka).
Zadnjič mi je ena kolegica omenila, da je njena kolegica dobila za dvojčke več paketov pampersk....katera ve, za katero firmo gre?? Ona mi namreč ni znala več povedati.

Ali še kje kaj dobimo? Zanimam se zato, ker se mi zdi bedasto ne izkoristiti , če nam kdo pač kaj ponudi.

lp




lutka -> RE: "ugodnosti" za dvojčke (13.4.2007 16:02:43)

oj!

kolikor jaz vem glede ugodnosti za dvojčke je samo Kolinska, katera ti da 20% popusta pri nakupu hrane za otroka. Jaz sem potem po izračunih prišla do spoznanja ,da se mi še vedno bolj splača hodit v Avstrijo kupovat Aptamil ker je bil cenejši.

Kar se pa Pampersk tiče je imel pa Tuš neko dobrodelno akcijo in je vsem mamicam ki so rodile dvojčke dal za 6 mesecev plenic.

Jaz vem, da nisem imela nobenih ugodnosti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], oz. jih tudi zdaj nimam.

Aja, posebna ugodnost, katero imam pri dvojčkih je ta , da včasih ne vem kje se me glava drži [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

lp




Janya -> RE: "ugodnosti" za dvojčke (13.4.2007 19:08:38)

Tudi jaz z trojčki nisem imela nobenih drugih ugodnosti, kot pri kolinski.
Takrat še tuševe akcije ni bilo za pampreske.
Ampak glavno da nataliteta pada [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] oziroma pomagajo tisti ki je, a ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




NAVT -> RE: "ugodnosti" za dvojčke (14.4.2007 2:01:14)

Jaz pa vem za eno ugodnost za nosečnice z dvojčki: v trgovini POPEK v LJ ti dajo 10% popust!!! 




jana -> RE: "ugodnosti" za dvojčke (14.4.2007 7:49:54)

Jaz tudi nisem imela čisto nobenih ugodnosti za moja dvojčka. Sestra, ki ima trojčke pa je samo v Kolinski dobila cenejšo hrano,drugače pa čisto nič. Še na občini, kjer so podarili vsaki mamic ob rojstvu otroka nekaj denarja (70.000sit) je izpadla ker je rodila tri tedne prej kot so to začeli izplačevat.




pikceva -> RE: "ugodnosti" za dvojčke (14.4.2007 14:37:36)

Pozdravljene,

Ni kaj, ni ravno veliko ugodnosti. V naši občini pa dobi vsak novorojenček starih 100.000 sit, kar sigurno pride precej prav. Za drugo pa ne vem.





alpog -> RE: "ugodnosti" za dvojčke (15.4.2007 21:04:47)

Tuš ima neke akcije "za pol leta pleničk". Ne vem pa, po katerem kriteriju se to gre - ali pa jih dobijo vsi dvojčki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Kolinska pa je v "mojih časih" izdajala propustnice za njihovo tovarniško prodajalno, kjer so lahko kupovali le njihovi uslužvenci. Zdaj pa je itak vseeno, ker je ta prodajalna odprtega tipa.
Za kakšne druge ugodnosti pa ne vem. Jaz sem imela trojčke, pa smo se takrat kar precej zanimali in pošiljali prošnje na podjetja, pa je bilo vse skupaj zaman. Nimam komentarja!




Stran: [1]