Deta po Montignacu ali 90 dnevna ločevala (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


LanaM -> Deta po Montignacu ali 90 dnevna ločevala (20.4.2007 21:46:22)

sama sem enkrat že hujšala po ločevalni in izgubila 18 kg; seveda zraven vsak dan migala. sedaj bi se ponovno morala lotiti dite,pa me zanima, katero mi priporočate: po Montignacu ali ločevalno. Prosim če pripišete, po kateri ste hujšali in koliko kg izgubili.




lily975 -> RE: Deta po Montignacu ali 90 dnevna ločevala (20.4.2007 22:27:00)

pozdravljena!!Jaz sem pred kratkim končala z ločevalno dieto , s katero sem izgubila 15 kg. Tko , da velik sreče pri hujšanju katerekoli diete!!!Mislim pa da so obe učinkoviti!!!




dulcinea -> RE: Deta po Montignacu ali 90 dnevna ločevala (21.4.2007 9:51:25)

Jaz sem dvakrat hujšala po 90 dnevni in obakrat obupala. Brala sem tudi o slabostih te diete. Ker kao ni dobro za telo, da ješ en dan samo beljakovine itd... Potem sem začela z Montignacom. In sem shujšala. In potem so začele kile it gor. In ko sem nehala, so šle kile še vedno gor. Pa sem spet začela in so kile stale. Potem pa mi je kapnilo, zakaj Monti ne deluje. In sem skenslala moje tablete proti alergiji. In glej ga zlomka ([image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]), kile so začel spet padat. Vsaj tako se mi zdi, ker se ne morem zvagat z gipsom. In ko gre gips dol, potem poročam, kako je s kilami, tukaj na forumu hujšanje z naslovom Montignak. Tam se veleče debata o tem. In nekatere punce so vztrajne in so brez problemov dale kile dol. In nekaterim jih uspeva obdržat. Sem naklobasala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




sisi80 -> RE: Deta po Montignacu ali 90 dnevna ločevala (21.4.2007 13:43:50)

Po ločevalni sem do sedaj izgubila 12 kg, imam še 25 dni do konca. Pri tej dieti je plus sigurno to, da v bistvu ješ čisto vse (sadje, sladkarije, zelenjavo, meso, riž ....). Za telo je to verjetno čisto OK. O drugih dietah pa ne bi, ker hujšam prvič in sem se zanjo odločila le zato, ker lahko ješ sladkarije, katerim se ne morem odpovedat.




Stran: [1]