čeveljčki? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


draganav -> čeveljčki? (21.4.2007 12:30:01)

Moja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] je stara 1.5 in ima nogico št.21. Pisala sem vam že o potnih nogicah in upoštevala vaš nasvet, da naj ji probam čevlje Geox. No pa smo jih šli kupit a kaj, ko nobenih ne spravimo gor.Zgleda, da ima zelo visok nart. Imajo to vsi otroci? Vglavnem probali smo 4 pare in nobeden ji ni prav. Do zdaj smo imeli Cicibanove visoke čeveljčke in je bilo vredu, trenutno ima superge Nike in smo jih tudi kupili brez problemov. Zadnjič sem bila tudi v Massu in ista zgodba. Tako si želim Geox, ker se ji res strašno poti nogica. Nasvet prosim!!!!




muška -> RE: čeveljčki? (21.4.2007 13:36:22)

Pa saj zdaj ne rabiš več zaprtih čevlejčkov. Mojemu tamalemu se tudi ful nogica poti, ampak zdaj nosi že malo odprte čevlje in je 100:1.




Anonimen -> RE: čeveljčki? (21.4.2007 15:06:42)

Raje ji zdaj kupi zaprte sandalčke Fisher price. Tiste so ful zračne, z usnjemim vložkom, pa, kar je najpomembnejše, so res čisto mehke. Vsaj tiste, ki smo jih imeli mi. Take mrežaste.

Pri Geoxu je pa tako, da še daleč niso vsi modeli v redu. Mi smo že imeli superge "kramparce" (trde in težke)  in sandale, ki so tako žulili, da se jih ni dalo nosit. Tudi nasledjik jih ni mogel, tisti, ki smo mu jih potem podarili.




arielca -> RE: čeveljčki? (21.4.2007 18:46:28)

Moji punčki se tudi nogice zelo potijo, pa ima zdaj za prehod čevlje Merrell in sem zelo zadovoljna z njimi.




draganav -> RE: čeveljčki? (21.4.2007 19:46:17)

Tiste mrežaste ji pa sploh ne spravim gor. Saj ne bi čist zaprte ampak vseeno, ne vem kaj naj še probam. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Zdaj ima Nike supergice in se ji res grozno potijo, pa tudi ne more imeti samo enih. Ne bi pa preveč odprtih, ker smo zelo veliko v peskovniku.




lelaval -> RE: čeveljčki? (21.4.2007 22:58:18)

Moja 2 - letnica ima tudi visok nart in ji komaj dobim obutev. Kot so že napisale druge - kupi ji zaprte sandalčke. Moja ima od Fisher price zaprte sandalčke in jih ji komot obujem. Sem pa v Massu kupila platnene teniske, pajih tudi dobi gor (dočim Massovih škorenjčkov pa ni dobila). Sedaj ni več tako mzlo, sploh pa, če se ji nogice fejst potijo, je bolje, da ima sandalčke. Ko bo malce topleje, pa naj bo čimveč bosa.




Antigona -> RE: čeveljčki? (22.4.2007 8:39:41)

Tudi Žan ima zelo visok nart tako da imamo kar probleme dobit čevlje ki jih spravimo na nogo. Hvala bogu se mu vsaj nogica ne poti preveč, tako da se mi vsaj s tem ni treba ukvarjat...

Trenutno ima ene supergice, ki smo jih kupili v Kari, mislim da so Joma sport na ježke in gre noga brez problema not. Za poletje sem mu pa kupila tele Teve, ki jih je imel že lansko leto pa so bile super:
[image]http://www.superge.si/images/svn/products/250/2732091-AA_250.jpg[/image]
Gremo drug teden v Tunizijo in sem obvezno rabila že nekaj odprtega.

Pa še tole, nasvet od predhodnice je tudi fajn upoštevat, ko bo toplo naj bo čim več bosa. Žan je lansko letu ful užival, je bil itak cele dneve bos...




Anonimen -> RE: čeveljčki? (22.4.2007 21:16:42)

Mi imamo zelo visok nart in kupujemo izključno Geox. Kupim pa vedno tiste na ježka in ne na vezalke.




Taj -> RE: čeveljčki? (26.4.2007 9:59:44)

Antigona, kje si našla tele Tevice? Superca so[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

Na prvi pogled je povsod polno čeveljcev, ko pa začneš konkretno iskati pa čistz nič posebnega. Ciciban pa sploh še ni dobil modelov s poletnim pridihom[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]....

LP, T.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/metulj.gif[/image]




Antigona -> RE: čeveljčki? (26.4.2007 12:22:19)

Taj na http://www.superge.si jih lahko poiščeš in kupiš preko neta, ali pa direktno v trgovini Tomas sport... U bistvu jih je osebno kupiti lažje, ker boš lahko probala številko....




Stran: [1]