cista na jaj;niku ki naj bi yginila v 14. tednu nose;nosti (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

sabini -> cista na jaj;niku ki naj bi yginila v 14. tednu nose;nosti (18.10.2004 20:12:51)

yanima me ;e katera ima tudi ta problem .Sem v 9.tednu nose;nosti in bila na prvem pregledu pa mi je rekla ginekologinja da imam majhno cisto na jaj;niku ki naj bi iyginila kasneje,nekje v 14 .tednu.Napi[ite ;e kaj veste o tem me yelo skrbi:zmeden:

Dolina -> cista na jaj;niku ki naj bi yginila v 14. tednu nose;nosti (18.10.2004 22:35:28)

Mislim, da ti je tvoja G prav povedala. Ene ciste se same pojavijo in tako tudi izginejo. Če greš na NS, lahko pa še tega ginekologa vprašaš za mnenje.

Ponavadi, kadar ni nosečnosti, ti dajo hormonske tabletke (kontracepcijske), ki cisto "uničijo".

Mislim pa, da je enkrat že bila debata o tem. :zmeden: A si porbala preko iskalnika poiskat?

Želim ti čim lepšo nosečnost in čim manj težav... :sloncek::kuza::sloncek::kuza::sloncek:

Pa pa, Dolina

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.10.2004 7:27:02)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

pravljica -> cista na jaj;niku ki naj bi yginila v 14. tednu nose;nosti (20.10.2004 21:11:37)

kako pa izgleda cista ko se izloči ob M? jaz sem mela dve, pa še nisem imela kontrolnega UZ, sam mislim da sta se izločili ob naslednji M, ob začetku jemanja KT, ki mi jih je takrat predpisala G...lp

Stran: [1]