pompeji (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice



Sporočilo


Anonimen -> pompeji (9.5.2007 10:34:50)

moja šolarka si strašno želi videti pompeje.razmišljam,da bi šle z kakšno agencijo.ima katera od vas kakšne izkušnje,slabe,dobre,karkoli... ?
lp 




Katrin -> RE: Pompeji (9.5.2007 10:57:06)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Ogles Pompejev: super ideja! Vredno ogleda! Mislim, da vama ne bo žal. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Jaz sem si Pompeje sicer ogledala v sklopu potovanja na Ischio, tako da nimam izkušenj s samim izletom do Pompejev. Imeli smo tudi veliko srečo z vodnikom, ki je bil upokojen dramski igralec in nam je zelo slikovito opisal dogajanje in življenje v Pompejih!

lp




viv_ -> RE: Pompeji (9.5.2007 12:43:22)

Res fascinantno! Mi smo šli v lastni režiji, je pa precej vodenih izletov.




paris -> RE: Pompeji (9.5.2007 15:28:42)

Pompeji so zelo zanimivi, res je. Mi smo šli letos s tur. agencijo v Rim, na Pompeje, Vezuv in v Neapelj. Vodnica je bila v redu, tako, da nam je res natrosila veliko zanimivosti. Izlet je bil 3 dnevni, cena cca 180 € + vstopnine po glavi.




Anonimen -> RE: Pompeji (9.5.2007 17:01:18)

ja,to kar imam jaz ogledano,je tudi rim in napoli in pompeji in vse živo... 4 dni,2 nočitvi,... 180 € + vstopnine. s katero agencijo ste šli vi? jaz sem gledala kompas in globtour.
pa ful dober termin imajo,čeprav zna biti vroče-22.junij. dobi spričevalo in pičiva na izlet[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] -če bo spričevalo tako kot mora biti. to si bova privoščile za nagrado,ker sva trdo delali celo leto!
lp




dulcinea -> RE: Pompeji (9.5.2007 18:01:22)

IZVIRNO SPOROČILO: paris

Pompeji so zelo zanimivi, res je. Mi smo šli letos s tur. agencijo v Rim, na Pompeje, Vezuv in v Neapelj. Vodnica je bila v redu, tako, da nam je res natrosila veliko zanimivosti. Izlet je bil 3 dnevni, cena cca 180 € + vstopnine po glavi.


Tako varianto smo šli mi pred tremi leti za prvomajske. Bilo je super, vodič sicer zanič, vstopnine pa drage. Za to, da sem lezla na ognjenik, sem mogla še plačat. Pa ful enga praha dol prineseš. Drugače je pa zakon, ko vidiš, kako se iz enih špranj kadi.




paris -> RE: Pompeji (10.5.2007 15:07:43)

Nikki, mi smo šli s Sončkom. Z njimi smo bili že tudi v Parizu in smo bili zelo zadovoljni.


Sem pozabila, s Sončkom tudi zato, ker nimajo vsi na programu Vatikana, jaz sem ga pa hotla videt, če sem že v Rimu, a ne?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Stran: [1]