vgnezditvena krvavitev (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana



Sporočilo


Anonimen -> vgnezditvena krvavitev (15.5.2007 12:50:05)

Mene pa zanima kako je pri Vas izgledala vgnezditvena krvavitev, kako dolgo je trajala, ali so bili prisotni podobni simptomi kot so pri [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].

Tinkara




TinkiBinki -> RE: vgnezditvena krvavitev (15.5.2007 14:50:40)

Ko sem bila prvič noseča, sem jo imela, rahlel, roza izcedek samo en dan. No, potem se je končalo SS.

Sedaj sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] in vgnezditvene krvavitve ni bilo. Le špikanje.
Veliko sreče!
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]




lejca -> RE: vgnezditvena krvavitev (15.5.2007 15:33:49)

TinkiBinki...

mene tud neki spika .A to pomeni,da sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ? Moja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] bi naj ne prisla prav v teh dneh...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

lp Lejca




Anonimen -> RE: vgnezditvena krvavitev (16.5.2007 10:40:08)

Jaz sem pa danes prvič doživela manjšo svežo krvavitev, čisto malo in pa prisotne imam bolečine v trebuhu tako zmerne in ne prehude, kot pred M, vendar tole danes je moj 20.dan ciklusa, moje M pa se pojavljajo dokaj redno na 27-29.dni. Ovulacijo sem pa imela nekje 13.,14. dan ciklusa.

Je imela katera kdaj podobno situacijo in je bil to morda znak za nosečnost?




Anonimen -> RE: vgnezditvena krvavitev (19.5.2007 23:06:33)

to tudi mene zanima sem pa 5 dni pred M in imam bolečine in sedaj sem vidla še izcedek, a mislite da sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]ali da je le M prehitro prišla, sem pa ful čudna, kar jokam, pa ene bolečine spodi mam, prsa me nič ne bolijo, prebava je čudna, tko da res ne vem kaj mi je




torcica -> RE: vgnezditvena krvavitev (21.5.2007 8:55:45)

Anonimna, jaz imam enake simptome, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] bi morala dobiti enkrat konec tedna, okrog 25.5, ovulacijo pa sem imela 11.5.  Včeraj zvečer pa se je pojavil svetlo rdeč izcedek, ki je danes že malo rjavkast. Bolečine so kot pred menstruacijo, samo močnejše. Pa napet trebuh, občutljive prsi, slabost...

Ampak ne bom preveč upala, saj me je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] že prevečkrat zafrknila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].

Držim pesti zate in lep pozdravček




Ronči -> RE: vgnezditvena krvavitev (21.5.2007 10:14:48)

Na dan, ko bi morala dobit menzo, sem zjutraj na wcju videla svež rdeč madež na sp.hlačkah. Bila sem prepričana, da se je začela menza, saj me je že teden dni bolel trebuh, prsi so bile napete, enako kot pred [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. No....tu je ostalo...zdaj sem pa v 31 tednu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Anonimen -> RE: vgnezditvena krvavitev (21.5.2007 12:41:39)

Nisem imela nobenega izcedka, okoli pričakovane M me je trebuh bolel kot da bom dobila M, pa je ni bilo, bolečine pa so po 14 dnevih nehale. Prsi so me tudi bolele, vendar čisto drugače kot kadar sem dobila M. Sedaj sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] 24 tednov.




bambi.t -> RE: vgnezditvena krvavitev (21.5.2007 21:17:25)

Pa je sploh nujno da je to vgnezditvena krvavitev. Če se prav spomnim, sem nekje zasledila, da do vgnezditvene krvavitve pride le pri nekaj procentih (3, 4%) nosečnosti.




smotka_me -> RE: vgnezditvena krvavitev (22.5.2007 8:26:20)

Eno vprašanje imam. M bi morala dobiti 29.5, včeraj 21.5 sem imela rahlo krvavitev in je trajala samo en dan..kaj bi to lahko bilo? nosečnost? aja, pa med ovulacijo sem imela močno bolečino v jajčnikih, komaj sem hodila. punce pomagite mi z odgovori [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] upam da sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] lp




Anonimen -> RE: vgnezditvena krvavitev (22.5.2007 10:57:06)

Jaz pa sem imela bledo rozasti madež na papirju 2 dni po končani [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Je to posledica menstruacije ali česa drugega?Po menstruaciji sem imela seveda nezaščiten spolni odnos.

Tina




Anonimen -> RE: vgnezditvena krvavitev (22.5.2007 11:11:40)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz pa sem imela bledo rozasti madež na papirju 2 dni po končani [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] . Je to posledica menstruacije ali česa drugega?Po menstruaciji sem imela seveda nezaščiten spolni odnos.

Tina


To je bilo verjetno še od M.
Do vgnezditvene pride par dni(6-9) od O in nezaščitenega sp. odnosa.
Pri tebi verjetno še niti O ni nastopila. Lahko pa je bil izcedek znak O.




majci23 -> RE: vgnezditvena krvavitev (22.5.2007 16:24:19)

kaj mislite da se lahko dela test že takoj po te krvavitvi? jaz sem imela tud to včeraj in je seveda  ne pričakujem! M bi mogla dobit tud ta teden (točen datum težko določim zarad nerednih ciklusov). ful me firbec mantra [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]mam pa tudi fuuul boleče bradavičke, se jih sploh ne smem dotaknit!




Anonimen -> RE: vgnezditvena krvavitev (22.5.2007 16:38:07)

IZVIRNO SPOROČILO: majci23

kaj mislite da se lahko dela test že takoj po te krvavitvi? jaz sem imela tud to včeraj in je seveda  ne pričakujem! M bi mogla dobit tud ta teden (točen datum težko določim zarad nerednih ciklusov). ful me firbec mantra [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] mam pa tudi fuuul boleče bradavičke, se jih sploh ne smem dotaknit!


3-4dni po vgnezditvi naj bi že pokazalo, tako da čez par dni pomoje že lahko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Držim pesti




Anonimen -> RE: vgnezditvena krvavitev (9.7.2009 11:19:08)

Kaj je bilo po tej krvavitvi, ker men se je zdaj isto zgodilo? In čakam. Si noseča?




Anonimen -> RE: vgnezditvena krvavitev (13.7.2009 11:17:46)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz pa sem imela bledo rozasti madež na papirju 2 dni po končani [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] . Je to posledica menstruacije ali česa drugega?Po menstruaciji sem imela seveda nezaščiten spolni odnos.

Tina


Kako se je to odvilo? si noseča?




serena81 -> RE: vgnezditvena krvavitev (22.7.2009 6:43:25)

Pozdravljene,

da se oglasim še jaz. M mi zamuja že dober teden, kar se odkar imam M mislim, da še nikoli ni zgodilo. 26 dan cikla sem opazila rahel rozast izcedek, sprva sem mislila, da gre za M, vendar je ni bilo. Do danes sem naredila že dva testa, ki pa sta bila oba negativna (clearblue). A ima katera izmed vas podobne izkušnje.




nincrli -> RE: vgnezditvena krvavitev (22.7.2009 11:34:10)

IZVIRNO SPOROČILO: serena81

Pozdravljene,

da se oglasim še jaz. M mi zamuja že dober teden, kar se odkar imam M mislim, da še nikoli ni zgodilo. 26 dan cikla sem opazila rahel rozast izcedek, sprva sem mislila, da gre za M, vendar je ni bilo. Do danes sem naredila že dva testa, ki pa sta bila oba negativna (clearblue). A ima katera izmed vas podobne izkušnje.


Je kar nekaj takih primerov. Kot sem že rekla v drugi temi je najbolje, da greš v zdravstveni dom, da ti nardijo krvni test.




cepetavka -> RE: vgnezditvena krvavitev (31.8.2009 18:27:49)

Moj problem pa je sledeč. Z mojim dragim delava na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. V času O sva bila kar aktivna, zato upam da ne bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].  Celi teden me že bolijo prsi in imam zelo občutlijve bradavičke, prav tako imam skos blage bolečine v trebuhu- podobno kot pred M. Vendar sem danes opazila rahli rjavkast izcedek iz nožnice. M naj bi dobila v soboto. Zato mi ni najbolj jasno kaj je to. Vem da je najbolj enostavno počakat nekaj dni ali pa celo teden. Ampak rabim malo spodbude [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Na trenutke se mi zdi da si vse domišljam, ampak boleče prsi so preveč očitne. Razen da bo m, potem je vse normalno.




Anonimen -> RE: vgnezditvena krvavitev (8.10.2009 8:46:40)

Pozdravljene!

M naj bi dobila čez natanko 1 teden (1 leto po prenehanju jemanja KT se mi je M uredila - prej na 36 dni in več, zdaj pa vedno na 31. dan ciklusa). O sem imela okrog 1.10. (delala O test). Z mojim sva pridno izkoristila dneve in pridno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image]. Danes, na moj 24. dan ciklusa, sem opazila bledo-rjav izcedek (že poniči, zjutraj - zdaj pa ga ni več). Po izračunih, bi lahko to bila vgnezditvena, ali? Ta mesec sem pila vsak dan krvomočnico, jemljem redno folno kislino - ali je možno, da bi to kaj vplivalo na ciklus in bi prehitro dobila M? LP




naraščaj -> RE: vgnezditvena krvavitev (12.10.2009 12:04:08)

Hojla, pa se še jaz oglasim,

na [sm=duda.gif] delamo e 8 krog in kar ni, sedaj sem 2krog na klomifenu. M mi zamuja cca 3-6 dni (neredni ciklusi), Imam pa zelo napet in napihnjen trebuh že zadnje 14 dni, boleče prsi/bradavičke (dans malo manj), se mi je pa v soboto (34 dan od zadnje M 2x pojavil rjavo bel izcedek druguč pa nežno rozast. Sem misla, da je prišla [sm=hudicek1.gif], ker me je blazno zvijalo kot pred M, vendar se je pri tem končalo. sedajpa s takim strahom hodim na WC, testa tut ne upm it delat. Sem pa vmes 12-15 danciklusa delaal O tesete in so bli skos negativni pol pa jih nisem več hotla delat tako, da sem do pred parih dni dokler mi ni zamujala bla 100% da nisem [sm=nosecka.gif], zdej pa sem še samo zmedena in spet neko upanje se je pokazalo, pa vendar nočem bit spet razočarana.




Žaka -> RE: vgnezditvena krvavitev (13.10.2009 19:57:03)

ojla punce ! Moja vgnezditvena krvavitev je potekala takole. Noseča sem 10 tednov, nosim dvojčke. Pri 7 tednu zvečer sem opazila na hlačkah velik flek rjavega izcedka. seveda sem se ustrašila in poklicala ginekologinjo, ta pa mi je rekla da če nimam krčev da nimam kaj hodit k njej. Evo potem pa moj prvi UZ pri 9 tednu ( mislila sem da je šlo za ss zaradi rjavega izcedka).,in mi pove gospa ginekologinja da nosim zdrave dvojčke.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Potem pa se jo vprašala zakaj sem imela rjav izcedek v 7 tednu. In mi je tako odgovorila, da se je moj drugi zarodek kasneje usidral v maternico, da je iskal plac da se naseli. In ko se je naselil sem imela ta rjav izcedek rekla je vgnezditveno krvavitev. No tako je pri meni.




gajka -> RE: vgnezditvena krvavitev (13.10.2009 20:11:44)

Imela vgnezditveno krvavitev pri obeh nosečnostih. Obakrat je bil bled rozasto-rjavkast izcedek, zelo mala količina, trajalo par dni, kak dan nič, drug dan par kapljic... Cikluse imam na pribl. 28 dni, obakrat pa se je ta krvavitev začela 2 dni prej in sem obakrat najprej mislila, da gre za začetek M. Drugi znaki pa so malo zatečene prsi in prisotnost špikanja kot ob M.




bejbika81 -> RE: vgnezditvena krvavitev (14.10.2009 9:46:10)

Zdravo punce!

Natanko na 8. dan po tistem, ko sem delala O test in je bil pozitiven, sem ponoči zagledala rjav izcedek, ki se je skozi cel dan zmanjševal. 1 teden po tistem izcedku, se pojavi spet nov izcedek, ki se mi je bolj kot drugo zdel sumljiv... Sem mislila že, da se napoveduje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] (morala bi pridet jutri). Ni mi dalo miru in sem si danes kupila CB, in pol ure nazaj ga naredila. Prikazal de je dokaj močen +, tako da mislim, da je to to!!!

Upam, da me kaj ne preseneti in da niso to samo sanje... V spodnjem delu trebuha imam rahle krče, desna dojka me boli za znoret, drugih simptomov pa nimam (še).
Lep dan želim vsem!!!




bejbibu -> RE: vgnezditvena krvavitev (14.10.2009 10:34:12)

Čestitam...verjemi da CB ne pokaže kar tako, je res najbolj zanesljiv test!! Želim ti lepo nosečnost brez težav in začni uživati v njej!!!!!!!!!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]




Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>