zunanji kamini... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja



Sporočilo


tinkamiška -> zunanji kamini... (16.5.2007 14:34:46)

ma katera kakšne fine slikice? Namreč možek ga bo sam nardil, zdej je narejen za silo, bi pa rada, da bi tudi lepo zgledal. Zraven bo naredil tudi odlagalno polico in korito s pipoza vodo.

Dejte tiste, ki veste kje pobrskat malo slikic nalepit[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Hvala,
Tinka




dulcinea -> RE: zunanji kamini... (16.5.2007 18:09:55)

Meni je zelo lepo, če je obložen z lepo obdelanimi kamni in potem lepo zafugirano. Isto z lijakom in poličko. Za poličko bi jaz uporabila velike kamne. Slikce pa nimam nobene. Vidla pa že.




Anonimen -> RE: zunanji kamini... (16.5.2007 18:29:56)

Slikic ne morem lepit prek mozille, pa se mi ne da zdej preklapljat na explorer, ti dam pa link, kje sem našla par slikic, ki vama bojo mogoče dale kako idejo:
http://www.azurtrade.si/kamini_letnekuhinje.htm





tinkamiška -> RE: zunanji kamini... (16.5.2007 22:23:03)

Dulcinea, ja nekaj takega imava v mislih, samo bi kombinirala z nevem kakšnim materialom, bi rada nardila tak izgled, kot so bile včasih delane hiše iz blata, ne vem, če me razumeš, da stene niso ravne, pa s kamni iz Savinje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] bi kobinirala...za umivalnik, oziroma korito si pa predstavljam enega železnega, ne tistih modernih...

Taši, hvala tudi tebi, so lušni in pri nekaterih se mi zdi fina razporeditev...bom pokazala še G[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Nisem vedla, da se temu reče "letne kuhinje"[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Slikice so pa še dobrodošle...al pa linki[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Tinka




Stran: [1]