Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Kateri zdravnik in babica sta pa bila pri porodu? Zdaj me je še malo bolj strah, da se mi ne bi kaj zavleklo in zapletlo pri porodu, ker me je kar strah, da me ne bi dal na carski rez. Rodim namreč v Brežicah. In že prvič, ko je moja kolegica par dni pred mano rodila tam, so jo cel dan matrali, odpirala se ni, na CR je niso hotli dat, samo jo je k sreči
odnesel "le" z zlomljeno ključnico. Sem se že takrat čudila.

pri nas je bila situacija enaka, ampak na srečo s pozitivnim rezultatom. in so vedeli da ga nekaj zadržuje, pa kar silijo naprej, mamice jim pa zaupamo v skrb najčudovitjša bitja na svetu. tako, da so odgovorni tudi za SMRT
naj jo čuvajo angelčki! iskreno sožalje!!!
zelo rizična nosečnica, zaradi nepojasnjene smrti prvega otroka, in je ta mala imela 2x ovito popkovino okoli vratu. To so videli na zadnjem UZ. Ko me je mož pripeljal v porodnišnico 1 mesec prej, so se odločili, da rodim, ker mi je odtekala voda in sem bila 2 cm odprta.... Dali so me v porodno in čakala sem cel dan. NIhče mi ni naredil UZ, da bi videli kako je z otrokom..... Jaz sem paničarila zaradi te popkovine, pa je bila takšna gužva v porodnih, da so samo na brzino letali okoli mene.... Hvala bogu se je končalo vredu.
, drugič pa so mi v PO urgentno naredili CR (ker so sumili, da ima tamala ovito popkovino - ob mojem popadku ji je padel utrip, kar je bilo razvidno na CTG-ju