Čep (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


zana21 -> Čep (21.5.2007 22:24:38)

Punce ali je pri vas bil čep ko se vam je odluščil vmes kaj krvav ali samo sluzast kot smrkelj?
Aja čakamo pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] ,ki naj bi prisla 27.6.,po uz do danes težka 2500g,lazni popadki pa vsaj trikrat na dan.




Maxica -> RE: Čep (21.5.2007 22:42:50)

Čep je bil pri meni kar ene tri dni, od nekako torka popoldne, rodila sem pa v petek ponoči (prva nosečnost). Je bilo pa res ogromno ogromno sluzi, tu pa tam, ampak redko pa je bila kakšna krvava nitka, ma zanemarljivo malo.




Anonimen -> RE: Čep (22.5.2007 7:46:34)

Jaz se tudi sprašujem, če bom vedela kdaj it. Skoz gledam, če bo slučajno kaj krvi ali vsaj kak meni neznan izcedek. Je res zoprno za prvič. Imam pa še 11 dni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].Danes ponoči me je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] tako brcal oziroma tiščal v mehur, da sem mislila, da se bom vsak čas polulala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
No skratka jaz čakam na presenečenje, me pa res daje en strah, da ne bi prepozno urgirala.





lunca2 -> RE: Čep (22.5.2007 13:08:30)

Tudi mene je strah, da ne bom vedela kdaj iti in kakšni so pravi popadki, kdaj odteče voda kakšne barve je, ter ta čep[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Tudi jaz sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] prvič. Sedaj sem v 35 tednu. Upam, da bom šla pravi čas na pot v porodnišnico.




NRMM -> RE: Čep (22.5.2007 13:18:44)

Pri meni je čep zgledal sluzast,zelenkasto rjave barve in tu pa tam malo krvi.Luščil se je pa 3 dni,po 3 dneh mi je pa začela odtekati voda in po začetku odtekanja sem čez 12 ur spoznala svojo pikico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Punce nič bat,ko bo prišel čas,boste vse vedele kdaj je potrebno iti v porodnišnico. Popadke težko zgrešiš,ker so nekaj edinstvenega, odtekanje vode pa tudi,ko teče in teče in ne moreš zadržat.




lunca2 -> RE: Čep (22.5.2007 15:54:19)

Veš si lepo tole razložila, zdaj si vsaj znam predtavljati ta čep in odtekanje vode. Hvala za odgovor![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

A popadki zelo bolijo?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Zamima -> RE: Čep (22.5.2007 17:07:56)

IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

A popadki zelo bolijo?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]



ČEP:
pri meni je bil krvav izcedek - sem takoj vedla kdaj gre zares [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

POPADKI:
odvisno od ženske do ženske, meni so bili tisti za rodit precej boleči imela pa sem umetne svojih bolj malo, aja pa naravni porod sem imela brez EA [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




NRMM -> RE: Čep (22.5.2007 21:30:21)

IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

A popadki zelo bolijo?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]



Če ti po resnici povem mi ni bilo hudega pa čeprav sem rodila s samimi umetnimi popadki+mehčanje MV z roko,pomoč odpiranja babice z roko.Nekak sem te bolečine dala v ozadje ozr.se jih niti ne spomnem.Je pa tako,da so to bolečine,ki v trenutku izginejo,ko je otroček zunaj in verjetno tudi podzavest zbriše kakšen del tega,no vsaj meni je.

Tudi jaz sem rodila brez EA in se zdaj tudi ne bom odločila zanjo.Naj bo vse naravno.




Stran: [1]