M kmalu po abraziji?? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Spontani splav



Sporočilo


kodrana -> M kmalu po abraziji?? (6.6.2007 15:34:57)

pozdrav. zanima me, če je katera že kmalu po abraziji dobila menstruacijo? kajti sedaj je 26 dni od abrazije in me že matra, kot da jo bom dobila. v petek sem bila pri g. na pregledu in je bilo vse ok. ko sem omenila, da me rahlo boli, je rekla, da ni to nič nenavadnega. sedaj me je pa že začelo malo zvijat. pa sluz je bla rahlo rahlo rdeča včeraj. bi katera vedela kaj bi blo? vnetje? menstruacija? normalno je po 4-6 tednov po abraziji, a ne? ciklus imam normalno na 32 dni. hvala.




nemrak -> RE: M kmalu po abraziji?? (6.6.2007 15:44:59)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image],
Jaz sem imela ss 28.11 ss brez čiščnja. Na uz je videl, da je nekaj še notri, pa sem se odločila, da bom počakala.
6.12 sem imela ponoven pregled in uz in je bilo vse v redu.
1.1 pa sem dobila prvo M. Pred tem pa sem imela M nekje na 30-32 dni. Drugo M sem dobial potem 29.1 in s tem zadnjo (upam) v tem letu.
PDP imam 5.11
Upam, da se boš znašla med tem mojim zbrkanim pisanjem.
Želim ti, da čimprej dobiš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], potem pa čim prejšnje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image].

Srečno!!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]




kodrana -> RE: M kmalu po abraziji?? (11.6.2007 18:39:02)

nemrak hvala za odgovor. ja, zbada me, ampak M še ni.. mislim da bo vsak čas. želim ti zdravo nosečnost in iz srca vse najlepše. na koncu te čaka najlepše darilo.. otročiček. 




Stran: [1]