Kam na dopust-last minute??? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitniceSporočilo


filipinka -> Kam na dopust-last minute??? (11.6.2007 11:38:44)

Zdaj ravno sem brala, da zelo priporocate Djerbo, tudi za druzine s takimi, kot je nas (2,5 let).
Kaj se bi prislo za nas v postev? Kaksna Turcija? Ibiza? V glavnem hocemo all inklusive in hotel ful zrihtan ( hrana, cistoca,...), pa kraj mora biti takse, da se kaj dogaja!
No, kaj priporocate? Lahko mi zraven kraja, napisete se kaksno ime hotela, ki vam je bil res vsec!
Hvala in lep dan!
fragola -> RE: Kam na dopust-last minute??? (11.6.2007 12:04:33)

Pozdravljena, Filipinka!
Jaz sem bla na Djerbi. Vendar tam moraš zelo pazit na hrano in ti obvezno priporočam da ima hotel vsaj 4*. Kajti nevarnost prebavnih motenj je velika, povem ti iz lastnih izkušenj! Prijateljica pa je bila z osemesečno hčerkico v Turčiji v hotelu s 4* in je rekla, da je blo super!Olivija -> RE: Kam na dopust-last minute??? (11.6.2007 12:05:44)

Mi gremo letos v Turčijo (vsaj zaenkrat tako kaže) in premišljujeva o tem, da bi šli v isti hotel kot leta 2004 (Alara park). Hrana je bila zelo dobra, tudi animacija za otroke, plaža lepa in Ana se je komot sprehajala not in ven. Zraven je pa še mestece Avselar, ki je tudi čisto simpatično. Pa še nekaj stvari si morava ogledat, ker ima Turčijo ogromno atičnih ostankov, kar pa tudi Ano že zanima.

Djerba (Hotel Iberostar Mehari) je tudi čisto ok, edino moteče je morska trava, ki je pa vsepovsod, pa še dogaja se bolj malo. Za spočit in uživat z otroci je pa zelo primerna. Glede čistoče in hrane nimam pa nobenih negativnih pripomb, po enem tednu se mi je zdelo, da sem ziher za 5 kg težja. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
fragola -> RE: Kam na dopust-last minute??? (11.6.2007 12:06:53)

Ime hotela v Turčiji, ki je bila je Hotel Limra je dražji ma je super!
Hotel ima 5* in je vse na vrhuncu čistoča, hrana,...
Prej sem napisala 4* sem falila!

filipinka -> RE: Kam na dopust-last minute??? (12.6.2007 9:39:16)

Hvala vam! Grem danes malo na agencijo, da se tam izvem kaJ!
tejcka -> RE: Kam na dopust-last minute??? (13.6.2007 15:23:08)

Oooojjjjj Filipinka!

Mensezdi, da sem te zanč vidla na Avonovem tekmovanju...... Kako si se odrezala??????
Glede dopusta, dej pejte na Kreto, hotel Marmin bay, odhod je v ponedeljek. Tja gremo namreč mi in bi fajn pršla kaka dobra družba!!!!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
gremo pa preko sunholidays-a, če hočeš, ti pošljem še teleffonsko številko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
Iwaa -> RE: Kam na dopust-last minute??? (9.8.2017 12:45:53)

A je mogoče že kdo šel last minute varianto z agencijo https://www.potujnekam.com/last-minute. Gledam namreč za Tunizijo in je kar ugodna varianta.
Stran: [1]