RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> V objemu žalosti



Sporočilo


sonchek -> RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? (18.7.2007 15:24:17)

Moja pikica bi bila tudi sedaj že stara skoraj eno leto, vendar sem v 23.tednu lani rodila malega angelčka, ki mu srček že kar nekaj časa ni več bil....

zavedno bo v naših srcih....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




Taula -> RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? (18.7.2007 16:11:44)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




LP -> RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? (19.7.2007 14:05:38)

Tudi jaz imam svojega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/angel.gif[/image] Patrika - rodil se je v 32. tednu nosečnosti 31.12.2004. Pogrešam ga še vedno zelo močno, vendar je dosti lažje zdaj, ko objemam njegovega bratca Žiga in vem, da pazi na nas. Skupaj mu prižigamo svečke v Parku zvončkov..... 




klepetka -> RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? (19.7.2007 15:15:32)

joj Kristina ,tudi meni je žal.pa saj bo še prišel tvoj čas,verjemi.Pošiljam ti en velik objem




Shorty_ -> RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? (19.7.2007 15:32:39)

Iskrene sožalje vsem ki ste izgubile svoje angele. Ob vaših zgodbah se vedno bolj zavedam da sem lahko res presrečna da imam doma zdravo pikico.
Verjemite da bo tudi za vas posijalo sonce

naj vas vaši angeli čuvajo




HEL36 -> RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? (20.7.2007 18:35:17)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] danes sem prav posebej žalostna, mela bi PDP, če bi se srečno izteklo, tako pa je naš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] postal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/angel.gif[/image] v 9t. Še enga [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/angel.gif[/image] smo dobili 2001 v 11t. Ta dva angelčka zdaj čuvata 4,5 let starega bratca in naju.

lp




KBM -> RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? (20.7.2007 21:12:37)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




pajčolanka -> RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? (20.7.2007 22:13:42)

no ja zaradi bolečine drugih še nikoli nisem jokala na RR, ampak tukaj pa solze kar same tečejo....jaz še nimam nič, se noče prijeti. vsem ki pa imate angelčke pa en velik[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] dobre ste res....




matejchykam -> RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? (22.7.2007 10:02:17)

še en [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/angel.gif[/image], imela sem ss v 6. tednu. Še vedno boli, čeprav mi vsi pravijo, da bo pa drugič. Očitno se ne zavedajo, kako je hudo, al pa tega nočjo pokazat.
Angelček moj, rada te imam!!!!




mala pikica -> RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? (23.7.2007 18:25:37)

Tudi jaz sem imela ss v 6.tednu. Tako imamo tudi mi svojega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/angel.gif[/image], ki čuva našo pikico. V trebuščku je sedaj stara 15.tednov.




maja24-2 -> RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? (23.7.2007 22:18:44)

Tudi mi imamo svojo zvezdico na nebu ki je odšla v nezano 31.3.07  ss 6t, še vedno boli boli boli tako smo bili veseli +
Me je pa že sedaj strah novembra ko bi se moral roditi.




ammra -> RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? (24.7.2007 9:57:14)

Sočustvujem z vsemi starši, bratci in sestricami, ki jih je doletela takšna žalostna usoda.

Objemček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image].




Anonimen -> RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? (24.7.2007 14:16:59)

Minil je dan,19.7.07,ko bi se morala roditi moja Anne marie.Pa sem preživela.Tukaj,na morju,sem kupila angela zanjo,doma pa so na polju belih vrtnic prižgali svečko.In življenje gre naprej.Jaz pa si zelo želim,da bi še bila ob meni.

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




Anonimen -> RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? (24.7.2007 14:18:54)

IZVIRNO SPOROČILO: HEL36

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]  danes sem prav posebej žalostna, mela bi PDP, če bi se srečno izteklo, tako pa je naš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]  postal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/angel.gif[/image]  v 9t. Še enga [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/angel.gif[/image]  smo dobili 2001 v 11t. Ta dva angelčka zdaj čuvata 4,5 let starega bratca in naju.

lp


Midve pa sma imele zlo blizu najin PDP,pa še obe imama angela.Tud jaz sem ga izgubila v 9.tednu!

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




silvya -> RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? (24.7.2007 14:56:00)

Danes bi bila stara dva meseca. Kako si želim, da bi bila z nami. Hudo mi je ko gledam mamice z dojenčki in nosečnice z lepimi trebuščki. Ne zavidam jim, le tako težko mi je.

Silvya




Kaštrun -> RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? (25.7.2007 9:53:26)

14.4.06 ob 13.40 (ja, tako natančni so spomini...) se mi je v službi po nogah ulila kri. po pregovarjanju na ER-ju v LJ sem jim komaj dopovedala, da mi je nekaj min predno sem stopila v ambulanto na WC-ju nekaj "padlo ven" (ženski šesti čut). ko so me že skoraj odslovili češ da imam glede na PCO le močno M, so le naredili še UZ, na katerem se je videla prazna vrečka. nisem vedela za nosečnost, nisem niti slutila, da nosim otročka. ampak ob pogledu na monitor so solze začele liti in lijejo še danes, ko se spomnim tega dne in vseh naslednjih ki so sledili. ampak sem se tolažila, da moje telo že ve... danes imamo 3 m staro punčko za katero bi dala vse in vem, da nas vedno spremlja še angelček kjerkoli smo.

po vseh vaših zgodbah zdaj vem, zakaj sem v boga že davno nehala verjeti...




lara larissa -> RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? (26.7.2007 13:13:06)

Pozdravljene,

Žal mi je in hudo pri srcu ko berem vaše zgodbe ki so želo žalostne, krute do vas in malih nedolžnih bitij.
Sama tega nisem doživela in upam da nikoli ne bom, prav tako upam za vse vas, da nobena več ne bo doživela kaj takšnega. Pa vendar punce moje, glavo pokonci tako kot ve to znate in vem da tudi same verjamete v to da po vsakem dežju posije donce.
Sama še nisem mama, sem pa se včlanila na ringaraja ker imam željo da kmalu postanem mama in tako malo berem vaše izkušnje in po vrhu najdem na tej strani vse kar me še zanima. 
Tudi pri meni ne gre vse po načrtih. Zraven težav z starši boleham še za neozdravljivo boleznijo pri 22ih letih, ampak ne bom vrgla puške v koruzo, dosegla bom kaj mi je življenski cilj- postala bom mama, rada bi čimprej da  bolezen ne napreduje preveč. Upam da nama bo z fantom uspelo kmalu in da moja bolezen ne bo prevelika ovira k vsemu temu in ne bom se vdala kar tako.  Pač je žal tako  da moramo sprejemati zgodbe ki nam jih piše življenje in se žal veliko krat, preveliko krat spopadati z njimi.


                      Držim pesti za prav vsako od vas




Neža81 -> RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? (26.7.2007 17:21:21)

po vseh vaših zgodbah zdaj vem, zakaj sem v boga že davno nehala verjeti...
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Se trikrat podpišem!!!




Neža81 -> RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? (26.7.2007 17:23:23)

po vseh vaših zgodbah zdaj vem, zakaj sem v boga že davno nehala verjeti...



Se trikrat podpišem! NEŽA81

Zgoraj sem malo zabrkljala.




nina166 -> RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? (26.7.2007 21:37:26)

Tudi mi imamo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/angel.gif[/image]. Moja sestrica, ki nas je zapustila stara komaj leto in pol [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]., zdaj gleda z nebes in pazi na nas. Zvezdica naša vedno boš v naših srcih in naših mislih in nikoli te ne bomo pozabili. Hvala ker si bila del nas, pa čeprav veliko prekratek čas. Rada te imam in pogrešam te.

Ja takšno je pač življenje, kaj moremo. Velikokrat preveč kruto.




Saša27 -> RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? (27.7.2007 8:07:37)

Včeraj sem bila na Žalah in ko sem šla na naš grob, sem videla polje belih vrtnic. Ko sem videla nešteto belih svečk, plišastih igračk in rožic sem se je zjokala, v prsih me je začelo stiskati in spomnila sem se vašega trpljenja. Tam sem videla mlado družinico z enim otrokom, mamica je bila noseča, skupaj so se stiskali, verjetno so prišli prižgati svečko svojemu angelčku. Malo naprej od polja belih vrtnic sva se z možem ustavila, sklonila glave in zmolila za male angelčke, ki ležijo tam.
Velikokrat sem brala na tem foromu o tem polju belih vrtnic, sedaj ko sem pa ga videla mi je še bolj hudo in težko za vse vas, ki imate tam pokopane svoje otročke in še enkrat moram reči iskreno sožalej vsem skupaj, res vas spoštujem, res ste močni, da to prebolite in živite naprej. Sama na srečo tega nisem doživela, nasprotno, sploh ne morem zanositi in vseeno imam rajši, da nikoli ne bom imela otrok, kot pa da bi doživela takšno tragedijo, kot ste jo vi.




Anonimen -> RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? (27.7.2007 16:56:53)

Saša27,zelo lepo si to napisala.Zares je hudo.Vrjetno si bila na polju zvončkov,na Lj Žalah,kajti polje belih vrtnic je le v Mb.In tam ima prostor tudi moje dete.Hudo mi je,ko pomislim nanjo,a vseeno sem ji hvaležna za najin čas,ko je bila del mene,v mojem bušiju.Nepozabno je bilo in vem,da imam sedaj najlepšo zvezdico na nebu...




kornelijabob -> RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? (27.7.2007 22:46:53)

IZVIRNO SPOROČILO: tul

Jst mam na žalost kr veliko angelčkov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] :
13.12.05 ss 5t
16.11.06 porod mrtvorojene hčere v 32t(vzrok ovita popkovina)
14.5.07 ss 9t
Upam da tudi zame posije sonce.
lp


Tudi zate bo posijal sonček. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]




Saša27 -> RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? (28.7.2007 11:58:59)

Vsem se opravičujem, ker sem pomešala imena, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], ja na Žalah sem bila, tam pa kot praviš je polje zvončkov. Še danes imam pred očmi tisti prostor na pokopališču, ki je namenjen malčkom.




Nikita*** -> RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR? (28.7.2007 17:26:51)

po vseh vaših zgodbah zdaj vem, zakaj sem v boga že davno nehala verjeti...


Ja, še ena takšna. In zato mi gre tudi poimenovanje angel, angelček,... tako blazno na živce. Ne morem pomagati, ampak mene kar zmrazi, če kdo mojo umrlo hčerko tako poimenuje.




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>