|
Anonimen -> RE: Julijke 2007 (22.9.2007 0:56:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateya24 Se vam kaj zdi, da majo nekateri ful slabo menje o mladih mamicah. Kot da nimajo pojma kaj delajo in podobno. Sem že slišala dost takih komentarov, takoj ko te vidjo. zgledaš mlad, kar pomeni, da si slab starš al kaj? Malo so čudni eni ljudje kaj?!? Oz moram rečt njihovo razmišljanje je čudno. Ja, se mi je večkrat zazdelo tako. Predvsem se mi zdi, da jih obsojajo, ker avtomatsko pomislijo, da je bila nosečnost nenačrtovana in jih imajo s tem za neodgovorne, pa tudi za nezrele za otroka. Samo vseh pač ne moreš metat v isti koš, čeprav mogoče za nekatere celo velja to. Mateya, če si želiš kontaktirat z Maleno, potem tukaj ali pa meni na ZS napiši svoj mail, pa ji ga bom posredovala (ima nov nick). Si itak hoče dopisovat s kakšno julijko. Nas pa bere, kolikor vem, tako da ga bo verjetno videla tudi tu, če ga napišeš. Po želji, koliko ga želiš javno izpostavljat. IZVIRNO SPOROČILO: mateya24 nočka, čeprav mislim, da sem še zadnja tuki Mene pa težko katera našiša v ponočevanju tu.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Pozno pridem gor in traja, da vse predelam.
|
|
|
|